Filemon Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam Posiadam laptopa Asus F5N-AP074, była do niego załączona płytka ze sterownikami ale z tego co pisze na płytce sa one pod viste a ja mam zainstalowany xp i nie chce przerzucać sie na viste. Wszystkie sterowniki mam juz zainstalowane oprócz karty sieciowej! W menadżerze urządzeń wyskakuje mi "Nvidia nForce Networking Controller" z małym wykrzyknikiem i opisem: "System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (kod 39)." Zainstalowałem juz wiele sterowników które znalazłem w Internecie i nic nie pomogło. Wiem ze jest wiele podobnych problemów ale nigdzie nie ma jasno napisane co zrobić. Meczę sie z tym juz kilka dni wiec bardzo was proszę o pomoc i dokładny opis co i jak robić. Linki ze sterownikami do strony asusa czy nvidi-y bo ja niestety nie mogłem nic znaleźć albo nie potrafię szukać. Jak ktoś wie dokładnie czym problem proszę napisać na prv. Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...