Skocz do zawartości
qbano

Drukarka A3 Do 1 000 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam drukarki A3, cena do 1000zl, do biura, drukowane beda rysunki z corela i autocada,

musi byc w miare tania w eksploatacji

znalazlem te dwie:

HP OfficeJet K7100 [ http://www.centrumpapieru.pl/cena,5146,dru...t_k7100_a3.html ]

Canon Pixma iX4000 [ http://www.atramentowe.centrumdruku.com.pl...pixma_ix4000.cd ]

co propunujecie? może jakąś inną niż te wyżej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście canon ten co napisałeś, myślę że lepiej będzie jeśli właśnie tą drukarkę wybierzesz. Jeśli chcesz mieć pewność to nie pytaj na jednym forum lecz na wielu, radzę ci zapytać jeszcze na www.kseroportal.pl ja tam pytam zawsze, a do tego na wielu wielu innych forach które znajduje na google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Canon, według mnie będzie tańszy w eksploatacji. Osobne wkłady z atramentem na każdy kolor będą ułatwiały zarządzanie tuszem. No i same zbiorniki też są tańsze, bo płacisz tylko za tusz.

Ja bym brał Canona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Canon, według mnie będzie tańszy w eksploatacji. Osobne wkłady z atramentem na każdy kolor będą ułatwiały zarządzanie tuszem. No i same zbiorniki też są tańsze, bo płacisz tylko za tusz.

Ja bym brał Canona

Yhy a ktoregos dnia drukarka zasygnalizuje uszkodzenie głowicy i 300 zł spokojnie na nowa głowice ( wiem bo miałem Canona )

To jest tylko pozorna oszczednosc... mi jak w A4 padła głowica to nie opłacało sie tego robic bo koszt przerósł koszt nowej drukarki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przy takim założeniu to w ogóle nie opłaca się kupować czegokolwiek.

Chyba lepiej jak zaoszczędzi na tuszach, niż ma kupować droższą w eksploatacji drukarkę, dlatego, ze kiedyś w tej tańszej może głowica paść. A może wcale nie oznacza ze musi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi