SuperGonzo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ok podkrecilem go do 12.5x138 Vcore 1,6V temp ~45Cprzy wyzszym fsb komp dziala stabilnie wszystko jest looz poza tym ze sie nie restartuje trzeba power przy 10.5x166 1,6V niby tez dziala ale sie nie restartuje i wolniejsze timingi pamieci na 12.5x138 timingi sa na max da sie cos wiecej wycisnac Ktow wie jak zorbic zeby komp sie restartowal i ktore ustawienie bedzie bardziej korzystniejsze proc serii Aiuga wiecej grzechow nie pamietam bo nie chcem zdejmowac coolera ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ja max co wycisnąłem z A0 to 1950MHz - nie chciał chodzić na 2GHz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 mozna wiedziec jakie chlodzenie ustawienia itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 To nierestartowanie się kompa to jakiś feler 7VAX-a. Jak miałem tą płytkę to też miałem taki problem. Dawaj lepiej FSB 166 ale mniejszy mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 było to na 7VAX - 10x195 1.85V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 hmm czyli lepiej dac 10x166 ,chodz na 10.5 x 166 tez dziala ale wolniejsze timingi pamieci no i komp sie nie restartuje ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 zrób kilka testów to bedziesz wiedział które ustawienie jest wydajniejsze - jak pracowałem na 195 bo kompa żadko restartowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Mój wynik, to: Szczegóły TUTAJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Moj na max. na AC chodzi 1800 na 1,75V.I nie wycisne z niego wiecej ni diabla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no wczoraj wycisnelem z niego ~1760 ale denerwuje mnie to ze komp sie nie restartuje i dlatego narazei smigam tak jak w podpisie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 wez przetestuj bo te twoje fsb138 widzi mi sie lepiej niz 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 o właśnie ja wymieniam swojego shit breda A0 na t-breda B0 niedługo ale kurde nie chce mi sie montowac znowu tego procka eh pamiętam te stresy z ukruszaniem jądra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 o właśnie ja wymieniam swojego shit breda A0 na t-breda B0 niedługo ale kurde nie chce mi sie montowac znowu tego procka eh pamiętam te stresy z ukruszaniem jądrajakie stresy :roll: 6 razy swojego montowalem z radiatorem i zadnych problemow,nie wyobrazam sobie jak jadro mozna pokruszyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 o właśnie ja wymieniam swojego shit breda A0 na t-breda B0 niedługo ale kurde nie chce mi sie montowac znowu tego procka eh pamiętam te stresy z ukruszaniem jądra Zainwestuj w CSa. Święty spokój za 9 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 na 12,5 x 138 full stable ciagne juz tak od wczoraj komp dziala non stop mialem 1 zwisa ale to przez winampa 3 bo on jest zje ba ny wsumie 12.5x 140 tez dziala nawet good no ale komp mi sie nie restartuje ( pier do lo ne VAX ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 o właśnie ja wymieniam swojego shit breda A0 na t-breda B0 niedługo ale kurde nie chce mi sie montowac znowu tego procka eh pamiętam te stresy z ukruszaniem jądra Zainwestuj w CSa. Święty spokój za 9 zł :D aż 9 zł skąd ja tyle wytrzasne :!: może jakaś zbióreczka? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...