Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witam. pomożcie mi zinterpretowac wyniki. Posiadam komputer od okolo miksiaca. Sprzet z przeznaczeniem do biura. Skaldany chyba przez jakiegos samouka, nie czytajacego instrukcji. konfiguracja: gigabyte GA 945GCM-S2C, procecos pentium C2D 1.8, no i najwazniejsze dla mnie zapytanie za razem RAM marki ( ??? ) Vram 1 GB 800 MHz DDR2-PC6400. w zalaczniku obraz z memtestu. raz wyskoczyl mi blad w trakcie ladowania systemu - ze nie ma plikow startowych i mozan sprobowac ratowac system poprzez naprawe, i na przemiennie z bluskreenami. Gdy przelozylem kosc do innego komputera - wyskoczylo dokladnie to samo. Natomaist na kosciach z 2 komputera ( 2x 256 ) komputery chodza sprawnie. Jak udowodnic ewent gosciowi ze jezeli oczywiscie popelnil blad - ze to niewlasciwa kosc? w instrukcji plyty napisano ze obsluguje kosci do 667 MHz ( a nie 800 ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) kości powinny mimo wszystko działać sprawnie jako 667 (kompatybilność w dół) Vram to najtańszy crap - reklamuj pamięci są niesprane Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez mkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...