gentillo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mam problem z moim napędem DVD. Po przeinstalowaniu systemu moje DVD zaczęło się zachowywać w bardzo dziwny sposób. Tzn. jeśli po uruchomieniu kompa wsadzę do niego jakąś płytkę i napęd ją odczyta to później żebym nie wiem ile innych płyt do niego wkładał w eksploratorze pokazywana jest zawartość tej właśnie płyty. Nie pomaga opcja "odśwież", nie pomaga otwieranie z "mojego komputera" Pomaga dopiero reset i załadowanie nowej płyty po odpaleniu windowsa. Podejrzewam że problem może być gdzieś w softwerze, ale pewności nie mam. Może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pomogło przeinstalowanie sterów do chipsetu. Ale mam uwagę natury ogólnej. Strasznie się skiepściło to forum ostatnio. Jestem tu już od czasów tweak'a i kiedyś ludzie przynajmniej próbowali pomóc nawet gdy nie mieli pewności że faktycznie znają odpowiedź. A ostatnio jest to już drugi temat który nie znalazł ani jednej odpowiedzi. Jak dla mnie porażka totalna :? Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...