Rasow Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam. Otoz, tak jak w temacie mam problem z karta GeForce 6800 Ultra. Podczas grania w gre World of Warcraft, 2-3 razy na godzine gra staje w miejscu na jakies 30 sekund i potem sa dwie opcje. Albo mozna grac dalej, albo gorsza opcja, wiesza sie caly komputer (niebieski ekran). Wie ktos moze, jak mozna temu zaradzic? Moja konfiguracja to procesor celeron 420 @ 2,66, 2 gb ramu(667mhz), zasilacz 450W. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zasilacz 450W Jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasow Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 TAGAN TG380 jednak jest 380 W tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czyli zasilacz raczej odpada. Jak z temperaturami GPU i CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasow Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czyli zasilacz raczej odpada. Jak z temperaturami GPU i CPU? temperatury w porzadku... temperatura vram to kolo 60 stopni, a cpu kolo 40-45. dodam, ze to byla karta 6800 gt, ze zmienionym biosem na ultra czytalem na jakis zagranicznych forach, ze taki 'freezing' to jest czesta sprawa na geforce'ach ale nie wiem jak temu zapobiec Gram takze w inne gry, ale tam juz takiej opcji nie ma. Tylko w World of Warcraft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Rowniez miewalem takie freezy (zarowno na 7600 jak i 8600) i tez tylko w world of warcraft, cos w kodzie zwalone. Probowalem zmiany sterownikow, update directx, nawet format - nic nie pomagalo. W koncu dalem sobie spokoj z WoW'em - jedyny plus calej sytuacji. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez darkx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasow Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dokladnie, ciekawa sprawa. Znalazlem zagraniczne forum, gdzie pisane jest o freezingu na tych kartach, moge podac linka. Ale to dosc przedawnione posty, wiec dlatego zglosilem sie tutaj. Moze ktos umie rozwiazac ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasow Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No ja teraz zmienilem na 6600 i juz mi sie nie wiesza... Dziwna sprawa z ta 6800 ultra. Ktos ma jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...