Hesos Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam! Mam problema z laptokiem na prezent chrześnicy. Chcę kupić kompa, tylko że w mieszkaniu niestety nie ma miejsca żeby postawić normalnego blaszaka, więc muszę kupić laptoka. Chcę żeby mała zagrała sobie w jakąś gierkę kiedyś albo coś w tym stylu, więc komp musi mieć jakąś lepszą grafę niż cholerne microsoftowe goooowno albo ATI x200 czy cuś takiego. Znalazłem coś takiego w dość rozsądnej cenie i nie wiem któro będzie lepsze: http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_...p;category_oid= lub http://www.pcworld.co.uk/martprd/store/pcw...p;category_oid= No jak na moje oko to HP wydaje się być lepszym produktem. Troszku lepszy procek, grafika nowsza, tylko jak z matrycą?? ktoś pomoże?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nie lepiej rozejrzeć się za jakimś Compalem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no niestety w uk nie mogę znaleźć, a szczerze mówiąc mają bardzo fajne parametry. Więc będę musiał raczej wybrać coś z tego co podałem. Mogę wydać jakieś 550Ł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a moze to HP UK z przesylka wyjdzie 510funtow zamowilem na ich stronie juz 4 laptopy, dochodza szybko i pewnie, mozesz tez sprobowac wpisac voucher np. na 10% zniżki 10SPECHP, lub darmowa przesylke HPBONUSDEL, jest tez promocja na 40funtow znizki przy twoim pierwszym zamowieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 żadna rewelacja, z tych co ja podałem to są 17' a dla 8 latka jednak większy ekran będzie lepszy. Chociaż tak mi się zdaje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Najpierw kupowanie a potem i tak będą wymieniać... albo oddawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Poszukaj sobie della vostro 1500 w najbogatszej wersji 2.4Ghz/3GB/250GB/8600GT/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No dobra. Dell jest spoko ale 9 latek nie potrzebuje najbogatszej wersji kompa. Zmontowałem do niego core duo T5270 1.4ghz 800mhz fsb 2mb L2, 2gb ram, geforce 8600gt, 160gb hdd, 1 rok gwarancji, xp bo vista dla małolata raczej za trudna, no i wyszło tak 501 funciszy. W sklepie za packard bella z podobnymi parametrami, tylko proc szybszy o 200mhz wychodzi jakieś 580Ł. No chyba że takiego asusa: http://www.pcworld.co.uk/martprd/store/pcw...ormationSection Proszę o poradę jak najszybciej, no ale ja wnioskuję że jak będzie w sklepie asusu to brać, a jak nie to zamawiać della. Czy może się mylę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Asusa bym nie brał- bynajmniej nie w wersji z X2400- trochę za słaba ta grafa. Najlepszy byłby Dell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie chce sie czepiac, ale komputer dla 8-latka? I do tego w miare wypasiony notebook. Chyba juz za stary jestem ;) Nie byl bym zadowolony z takiego prezentu dla mojego dziecka. Oczywiscie, nalezy dziecko wczesnie wprowadzac w swiat komputerow, ale pod nadzorem, a nie komputer, telewizor, konsola i co tam jeszcze w pokoju 24h na dobe . Za moich czasow rower Wigry 4 to bylo cos (przy okazji dobry wplyw na rozwoj dziecka), ewentualnie z bajerow zegarek elektroniczny. To sa dzieci, poza tym to raczej swieto duchowe, a nie jarmark. Ehh, zgred sie zrobilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No niestety, zegarek dla chrześnicy :/ to dopiero obciach. Wujek za granicą i tylko zegarek?? :D I tak w domu nie mają komputera więc się przyda. Poza tym niedługo się zacznie informatyka w szkole (za rok pewnie), więc warto wiedzieć jak komputer włączyć. Niestety mamy XXI wiek i nic na to nie poradzimy. ps. Ja pamiętam jak dostałem walkmana jakiegoś "stereo" i kasety z Michaelem Jacksonem oraz New Kids On The Block :D hehehe masa Ok. więc jednak Della zamówię, wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...