symering Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam 17 lipca konczy mi sie umowa na neo, bede ja przedluzal przez internet i wlasnie 17 kwietnia zaczyna sie okres w ktorym moge to zrobic (pomiedzy 90 a 30 dniem przed koncem umowy), i mam tu takie pytania: 1) bede przedluzal ze zmiana opcji z 512 na 1mb, zatem kiedy moge sie spowdziewac wzrostu predkosci? 2) od kiedy bedzie obowiazywac nowa umowa? chodz tu np o to kiedy zmieni mi sie rachunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek755 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 1 i 2 wszystko się zmieni wraz ze dniem zakończenia starej umowy z TP -> neo 512. Teraz jest "kolorowa promocja do 31 maja" jak jeszcze nie przedłużyłeś to łap czym prędzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kernelorg Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Moje pytanie skierowane jest do osób, które już przedłużyły/zamówiły przez internet. Czy jak kurier dostarczy umowę, trzeba ją od razu przy nim podpisać, czy podpisuje spokojnie w domu i umawiam się z kurierem, żeby przyjechał np. następnego dnia? Jeśli chodzi o zmianę prędkości, to przy załatwianiu w Tele Punkcie miałem prędkość zmienianą od razu, co w sumie nie jest zgode z umową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) U mnie było tak, że przedłużyłem sobie umowę w dniach od 90 do 30 przed końcem umowy, przez internet, i nawet nikt nie zadzwonił, ani napisał mejla z informacją o zwiększeniu szybkości, ok po kilku dniach miałem synchro na 1,3mb/s wiadomo, że nie od razu ta prędkość jest aktywna, ale od czasu kiedy sychro zmieniło sie na 1,3 mb/s mineło 2-3 dni i miałem już transfer, umowa do listopada była, a ja mniej więcej przedłużyłem umowę Wrzesień-Październik i nie dostałem żadnej umowy przedłużającej neo, tylko na rachunku zmienili cenę i jaką mam aktualnie prędkość. Edytowane 10 Czerwca 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...