Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ATI All-In-Wonder 128 Rage 32MB. Co powiecie o tej karcie i ile jest na dzisiaj warta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zobacz tutaj: http://www.giga3.lodz.pl/opisy/ati128.htm Dzisiaj ta karta moze byc warta z 80zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 no niebardzo 80zl,na allegro takie chodza po 350-400zl ze wzg. na wejscie video i tuner tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 aha ,wydajnosc tej karty w grach to cos ok.TNT1 no moze minimalnie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 A ten tuner współpracuje z programami typu borgtv moretv i multidecoder. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 no niebardzo 80zl,na allegro takie chodza po 350-400zl ze wzg. na wejscie video i tuner tv. Ale to nie jest cena z allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja na allegro nie znalazłem takiej karty więc ile ona w końcy jest warta bo mięszy 80 zł a 400 zł jest troche różnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Orginalne karty ATI z seriii AllinWonder maja to do siebie ze sa kierowane do odbiorcow ktorzy zajmuja sie amatorsko obrobka video,przez to bardzo wolno traca na cenie.Na dzien dzisiejszy ta karta jest warta ok.350-400zl.U mnie w centrum jeden gosc w serwisie dawal za moja (allinWonder Radeon) 800zl.Jesli ktos sprzedaje takie cos za 80zl to biore z miejsca,kilka sztuk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja tą karte będe miał prawdopodobnie za 200 zł , może jeszcze troche starguje :-). Nikt nie wie czy działa ona z programowymi dekoderami canal +. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...