Tow3r Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam oh jak ja dawno tu nie byłem ah no ja cie :razz: no cóż chciałem was zapytać co byście proponowali mi zamiast tej co mam Asus p5n32 e Sli plus na nf650 Po 1 walnięty bios to ma na 0901 jakoś było ale mi się zachciało i mam 1002 którego nie da sie zmienić itp, nawet nie mogę o 1 mhz podkręcić >_> na 0901 dało się 3000 ale i tak ..... Po 2 walnięty A1 Slot na pamięć <_< Po 3 będę to dawał do serwisu i muszę sprzedać to komuś z C2D bo to jest wróg C2Q Tak więc proszę was byście coś doradzili musi być z SLI i chociaż żebym podkręcić tak 3,2ghz + Cena hmmm nie więcej niż 600złoty Serdecznie Dziękować za waszy czas Mariusz :) Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ostatnio dobre wrazenie zrobil na mnie Asus P5E, plyta jest droga moim zdaniem, ale idealna dla nowych procesorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Dziex ale to nie ma SLI .. Nikt inny się nie do pisze ( ? Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) A może MSI P7N SLI Platinum (nForce 750i SLI), według mnie to jedyna rozsądna propozycja pod SLI. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Asus P5N-D 750i SLI :) SLI, dobre OC, @pmp zdaje się ją testował i pozytywnie się o niej wyrażał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 poszukaj czegos na nForce 680i lub 680LT moze cos TAKIEGO? lub TAKIEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Masz dwie karty, ze potrzebujesz sli? Jak nie to sobie odpusc. Nforce nie bedzie lepszy od intela p35, x38 i nie ma sie co czarować. Ja bym bral cos na p35. Jak koniecznie sli i nowe to sprawdz P5N-T, P5N-D. Za 250-300 mozna wyrwać Asusa P5N32-E SLI, plyta na nf680i i standardowo problemowa jak kazdy nf. czolo7 chyba cos Ci sie pomieszalo.... P5N-E SLI pod Quada (dobry zart), czy Striker za 650zl? Trzeba byc kompletnym idiota zeby to kupic. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nie wazne czy mam 1 , 2 czy 3 karty chce SLI i tyle a co do p35 lub x35 wyskoczyłeś z tym jak nie wiem co chociaż dal byś przykład, za dużo tego jest >_> Nie wiem gdzie mam wsadzić moje oczy O_O Tak sie zastanawiam a co z tą płytą http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/EVG...pelny,id,50445/ Nie mam zamiaru sie pchać w Asusa już więcej p5n-T boże jak zobaczyłem forum na asus o tym to sie popłakałem :P no cóż dziękować za wasza uwaga a nie poczekaj to nie koniec sie przecież pytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...