Skocz do zawartości
Tow3r

Czas Na Nową Płytę?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam oh jak ja dawno tu nie byłem ah no ja cie :razz:

no cóż chciałem was zapytać co byście proponowali mi zamiast tej co mam

Asus p5n32 e Sli plus na nf650

Po 1 walnięty bios to ma na 0901 jakoś było ale mi się zachciało i mam 1002 którego nie da sie zmienić itp, nawet nie mogę o 1 mhz podkręcić >_> na 0901 dało się 3000 ale i tak .....

Po 2 walnięty A1 Slot na pamięć <_<

Po 3 będę to dawał do serwisu i muszę sprzedać to komuś z C2D bo to jest wróg C2Q

Tak więc proszę was byście coś doradzili musi być z SLI i chociaż żebym podkręcić tak 3,2ghz +

Cena hmmm nie więcej niż 600złoty

Serdecznie Dziękować za waszy czas Mariusz :)

Edytowane przez Tow3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dwie karty, ze potrzebujesz sli? Jak nie to sobie odpusc. Nforce nie bedzie lepszy od intela p35, x38 i nie ma sie co czarować. Ja bym bral cos na p35.

Jak koniecznie sli i nowe to sprawdz P5N-T, P5N-D. Za 250-300 mozna wyrwać Asusa P5N32-E SLI, plyta na nf680i i standardowo problemowa jak kazdy nf.

czolo7 chyba cos Ci sie pomieszalo.... P5N-E SLI pod Quada (dobry zart), czy Striker za 650zl? Trzeba byc kompletnym idiota zeby to kupic.

Edytowane przez acrobat13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wazne czy mam 1 , 2 czy 3 karty chce SLI i tyle a co do p35 lub x35 wyskoczyłeś z tym jak nie wiem co chociaż dal byś przykład, za dużo tego jest >_> Nie wiem gdzie mam wsadzić moje oczy O_O

Tak sie zastanawiam a co z tą płytą

http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/EVG...pelny,id,50445/

Nie mam zamiaru sie pchać w Asusa już więcej p5n-T boże jak zobaczyłem forum na asus o tym to sie popłakałem :P

no cóż dziękować za wasza uwaga a nie poczekaj to nie koniec sie przecież pytam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi