Heniu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jeden topic jest w glownym dziale o WC ale zainteresowanie :rolleyes: Wiec tutaj zgodnie z duchem dzialu- jaka brac chlodnice albo nagrzewnice ? Jakies typy (w sensie- model auta z jakiego sprzet) ? Ktos ma jakies porownania (w szczegolnosci do dedykowanych chlodnic) ? Chce cos takiego po pierwsze przez cene (za 30 zl. nagrzewnice sa) a po drugie zeby ustawic to na dachu budy. Jest wogole sens (wydajnosciowo) sie w takie cos pakowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) skoro chcesz tanio kupić mam na sprzedaż chłodnicę aluminiową Thermal Taka http://mcs.pc.pl/produkt1815.html[sama chłodnica] dostałem ją gratis ...miała być do 2 układu ale dałem sobie spokój a jeszcze żeby nie było nie jest to parownik tylko chłodnica z gwintami 1/4 " Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...