piotrek_inf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam! Czy mógłby mi ktoś pomóc w wyborze zestawu pamięci? Mam na oku 4 zestawy i nie wiem, który będzie najlepszy. Pamięci oczywiście będą podkręcane, więc chciałbym coś dobrego. 1. Aeneon 2. OCZ 3. Patriot 4. Corsair Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Geile ? NIE Te OCZ'e z Agito sa ciekawe,ale zaczekaj jeszcze na opinie innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Miałem Geile DDR1 To max z nich wyciągnąłem 450MHz trochę mało, nic nie mogę znaleźć o tych Aeneon, może to coś warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doom Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Podłącze się pod temat ponieważ tez mam zamiar kupić pamięć ram w podobnej cenie co powyższe modele z tym że myślałem o tych kościach: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,34948/ Pamięć na pewno będzie kręcona, jak myślicie, dobry wybór w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wydaje mi się że za tą cenę będą lepsze z CL4 te co np ja w pierwszym poście dałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doom Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Właśnie zauważyłem te co ty podałeś, a byłem zdecydowany wcześniej na te Special Ops, ale teraz się zastanawiam. Poczekam na opinie użytkowników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) OCZ Platinum rev.2 CL4 Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez PUNISHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 PUNISHER napisał(a): OCZ Platinum rev.2 CL4 A czym się różnią te od tych co ja podałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Może coś co się kręci ładnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ale to jest droższe o prawie 60zł od tych OCZ, a to dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 może 900 zrobisz na nich, a na mushkinach 1100 cl5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie będę tworzył nowego tematu, tylko zapytam tutaj. Jaką wybrać płytę główną najlepiej z chipsetem AMD 7xx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...