apo5 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dajcie spokój, już nawet ja przestałem wierzyć w te bzdury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 MaSell wyraźnie napisał o tym, że liczy przebytą drogę, a krytykowali go że nie zna fizyki. nie chcę się wymądrzać, bo już tego dokładnie nie pamiętam, ale zastanówcie się chwilę - co z gęstością materii naszej galaktyki na jej obrzeżach? co z natężeniem pola grawitacyjnego które może się zmieniać choćby pod wpływem wiatru słonecznego? co z krzywizną przestrzeni na krańcach naszego układu słonecznego? może jest stała, może się rozszerza, a może zapada? i co z tym co napisałem w poprzednim poście? nie można mówić że piłka kopnięta z czuba = finezyjnie podkręcony rogal no plis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...