karol26 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam klawiature i box phantom II , niestety klawiatura przestała dziłac znaczy sie raz działa raz nie , nawet pod biosem nie działa ,da sie wejsc do biosa ale poruszac po niem juz nie,wiec zaniosłem do reklamacji, wymienili na nówke ,która niestety tez działa jak poprzedia.Myślałem ze to wina klawiszy ale po przetestowaniu jej na 2 innych kompach okazało sie ze na jednym znich działala bez zarzutu, na drugin natomiast jak jej sie uwidziało , raz działa a raz nie. Jeden z tych kompów miał swieżo zainstalowanego win xp sp2+ autopatcher'a z sierpnia 2007(przy instalowani dzialala jak potrzeba).No i na moim kompie tez mam autopatchera, i juz sam nie wiem czy jest taka mozliwosc ze jakis program wywalił mi sterowniki albo blokuje klawiature , bo klawisze sa dobre , blagam o pomoc bo juz nei mam pomysłów jak rozwiązać ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A próbowałeś z inną klawiaturą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...