Skocz do zawartości
Antares4

Najlepsza Jedenastka

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest wasza najlepsza współczesna jedenastka? Waszym zdaniem najlepsi z obecnych zawodników z różnych teamów, dobrani razem do gry w najlepszej ponadnarodowej drużynie;D

Jak dla mnie:

Buffon

Nilsson Heitinga Cannavaro Bąk

Barnetta Rosicky Ballack Zirianow

Toni Podolski

Edytowane przez Antares4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest wasza najlepsza jedenastka? Waszym zdaniem najlepsi zawodnicy z różnych teamów, dobrani razem do gry w najlepszej drużynie wszech czasów;D

Jak dla mnie:

Buffon

Nilsson Heitinga Cannavaro Bąk

Barnetta Rosicky Ballack Zirianow

Toni Podolski

:lol: :blink: ile masz lat? 10? 12? drużyna wszech czasów z Bakiem i Podolskim :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lev Yashin/Gordon Banks

Carlos Alberto Torres

Franz Beckenbauer

Bobby Moore

Nílton Santos/Sammer

Johan Cruijff/Deyna/Kempes/Zidane(!)/Baggio

Michel Platini

Alfredo Di Stéfano

Garrincha/Bobby Charlton/Puskas/Van Basten/Eusebio/Romario (jak trudno dać tutaj napastnika jak 2 pozostałe miejsca są zajęte :D)

Pelé

Diego Maradona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :blink: ile masz lat? 10? 12? drużyna wszech czasów z Bakiem i Podolskim :mur:

Ble, no i tak się kończy zakładanie wątku późno w nocy... Miało nie być "drużyna wszech czasów" tylko "najlepsza współczesna drużyna". Bez namysł napisałem "wszech czasów" w znaczeniu "fenomenalna, najlepsza", i teraz mam za swoje. :[ Zmienię to w moim poście, żeby uniknąć konfuzji. Sorry za zamieszanie.

No i przejdźmy do podawania współczesnych Top 11 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Henry za dawnych czasów? Z aktualna grą nie dałbym go nawet na ławe.

Edvin miewa strasznie słabe mecze raz na jakis czas zdarzy mu sie dobry wystep,ale Boruca bym imo zatrzymał.

Edytowane przez Spiety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja niekoniecznie się zgodzę, Boruc to nie ta sama klasa co Van Der Sar. Zajrzyjcie sobie w pierwsze lepsze statsy, przykladowo w Castrol Performance Boruc stoi od Edwina niżej o tysiąc trzysta punktów. Boruc to jeden z lepszych golkiperów, nie przeczę, ale żeby od razu najlepszy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pokazuje Anglików, ponieważ nie biorą udziału w mistrzostwach Europy. :] Szkoci też nie. ;)

Ten serwis skupia się na prezentacji drużyn, które przeszły przez eliminacje. Można powiedzieć, że jest under construction, bo pełną parą ruszy dopiero, kiedy się zaczną mistrzostwa właściwe. Stronka jest utrzymywana przez sponsora mistrzostw, stąd taka a nie inna jej forma. Zresztą głównym punktem programu jest konkurs, w którym do wygrania są bilety na mecze grupowe i finał, i wszystko na tym serwisie obraca się wokół niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi