Nicholai Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam Mam gorącą prośbe do czytelników forum, potrzebuje zebrać wyniki do ankiety do pracy magisterskiej odnośnie komunikacji w sieci, ankieta jest anonimowa więc nie trzeba podawać adresu e-mail etc., ankieta calkowicie oparta na radio button'ach i check box'ach wiec wypelnienie nie zjamuje duzo czasu, jesli ktoś ma wolną chwile i chciałby pomóc to uprzejmie prosze o wypełnienie ankiety pod adresem: http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/10...ja-w-sieci.html ankieta służy wyłącznie do celów prywatnych, pracy magisterskiej więc prosze nie traktować tego jako spam, za wszystkie wypełnione ankiety z góry dziękuję proszę o poważne potraktowanie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 W punkcie 15 jest błąd- mozilla i firefox to to samo. Znaczy mozilla to "firma" (a w zasadzie projekt), firefox jej produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dokładnie. Jest mozilla jak i firefox. Fajny komentarz ktos walnął na koniec ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicholai Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zanim pojawil sie firefox przegladarka nazywala sie mozilla, wiem bo sam z niej korzystalem jakies kilka lat temu, sa jeszcze ludzie ktorzy korzystaja ze starej wersji o nazwie mozilla, w kazdym razie nie znam wszystkim niuansow, gdzies mozna poszukac na necie i zobaczyc jak wygladala droga od netscape do firefox, w kazdym razie dziekuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...