Skocz do zawartości
michalak

mój rekors w 3dmarku2001

Rekomendowane odpowiedzi

mój rekord w 3dmark2001.

UWAGA. NA moim komputerze przed przetaktowywaniem miałem na sterownikach 27.42 3000 punktów

po zainstalowanie 28.32 2800

a po zmianie systemu na windows xp i podkręceniu proca do 1,6 GHz i podkręceniu grafy mam 4500.

Jeżeli bym kupił gf4 TI4600 (mam to w planach) to czy wynik przekroczył by 10000 3d marków??????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe ja 4400pkt to mialem na D600@870!!! i podkreconym gf2ti!. Ale Intel to shit dwa razy szybszy proc a taka sama wydajnosc no moze wieksza o jakies 15%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba by przekroczył (masz troche słaby procesor)

Ale po co zaczynać nowy temat skoro juz jest jeden taki o 3DMARK?

P4 1,4 GHz to słaby procesor?? To wg. Ciebie który jest mocny? :)

A co do pytania Michalaka, to myślę że wtedy wynik spokojnie powinien przekroczyć 10K. ( patrząc po Twojej konfiguracji ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój rekord w 3dmark2001.

UWAGA. NA moim komputerze przed przetaktowywaniem miałem na sterownikach 27.42 3000 punktów

po zainstalowanie 28.32 2800

a po zmianie systemu na windows xp i podkręceniu proca do 1,6 GHz i podkręceniu grafy mam 4500.

Jeżeli bym kupił gf4 TI4600 (mam to w planach) to czy wynik przekroczył by 10000 3d marków??????????

Cos chyba nie tak 3000 punktow , na takim procu i GF2pro, ja na swoim mam 2850, den 27.20. A przeciez twoj jest, powinien byc duzo wydajniejszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba by przekroczył (masz troche słaby procesor)

Ale po co zaczynać nowy temat skoro juz jest jeden taki o 3DMARK?

P4 1,4 GHz to słaby procesor?? To wg. Ciebie który jest mocny? :)

A co do pytania Michalaka, to myślę że wtedy wynik spokojnie powinien przekroczyć 10K. ( patrząc po Twojej konfiguracji ).

Już mowie:

Athlon 0d 1.8+-2.1+

I p4 2.4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...