turtle79 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Kiedyś założyłem podobny temat, ale była jedna zasadnicza różnica - wtedy pomogła wymiana zasilacza na mocniejszy, bo komp się resetował, a drugą część problemu odpuściłem sobie. Teraz chciałbym do tego wrócić. Otóż wspomniana karta działa poprawnie tylko ze sterownikami Catalyst 7.7. Powyżej zaczynają się problemy. Komputer wyraźnie zwalnia, ekran co chwilę się odświeża, a próba uruchomienia jakiejkolwiek gry kończy się komunikatem o... braku odpowiedniego urządzenia 3D. Wczoraj zainstalowałem wersję 8.3 z nadzieją, że problem naprawili, ale dzieje się to samo. Zasilacz Mode Com FEEL III Illumination, dodatkowe zasilanie do karty podłączone. Ma ktoś jakiś pomysł? Temat do zamknięcia. Zamiast sterowników ze strony ATI zainstalowałem hotfixy ze strony Sapphire i wszystko śmiga. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez turtle79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...