jjc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Chodzi mi tu o windows server 2003 x64 LUB windows XP pro x64 Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie może o istnieniu service packów w wersjach pod x64 ORAZ w języku polskim? Chodzi mi o wszelkiego rodzaju informacje, źródła etc Ewentualnie o spolszczającym MUI (oczywiście także pod x64) Moje poszukiwania informacji na nic ciekawego się nie zdały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacu Gaming Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Chodzi mi tu o windows server 2003 x64 LUB windows XP pro x64 Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie może o istnieniu service packów w wersjach pod x64 ORAZ w języku polskim? Chodzi mi o wszelkiego rodzaju informacje, źródła etc Ewentualnie o spolszczającym MUI (oczywiście także pod x64) Moje poszukiwania informacji na nic ciekawego się nie zdały. Z tego co mi wiadomo to niema win xp x64 w wersji innej niż angielskiej, podobnie z service packami do niego. A MUI nie szukałem, ale wiem że istnieje (nie wiem tylko czy jest polska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pakiety MUI do x64 XP istnieją, jednak z tego co widzę nie ma polskiej wersji a jak wygląda sytuacja z windows server 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 XP x64 i Server 2003 x64 to ten sam system. Chyba nie musze pisac co to oznacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) wiem że są podobne, prawie identyczne, dlatego starałem się ustalić czy może do win 2k3 istnieją MUI albo SP bo pozwalało by mi to spolszczyć tego OSa ;) bo wcale nie jest powiedziane że wydając packa do jednego systemu wydadzą i do drugiego Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez jjc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...