Skocz do zawartości
kabull

W co wolisz uderzyć w ewentualnym napadzie szału/agresji.

Jak w temacie  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak w temacie

• w monitor
      3
    • plyta glowna wraz z wyrwaniem jej na zywca z kompa
      3
    • biorko
      22
    • glowa w sciane
      7
    • nawalam we wszystko co sie nawinie
      18
    • wychodze na ulice i wdaje w klutnie
      1
    • jestem spokojny
      17

Rekomendowane odpowiedzi

dziwne pytanie

nie wydaje mi sie zebym w chwili szalu/agresji (mocne slowa) analizowal w co uderzyc .. no chyba ze sa ludzie ktorzy uspokajaja sie wstaja grzecznie delikatnie od biurka .. spokojnie z usmiechem na twarzy szukaja jakiegos obiektu i nagle ....

JA TAK ROBIĘ!!! Jak się wkurzę to wstaję np, idę sobie i szukam wzrokiem jakiegoś mocnego ale fajnego obiektu i jak się coś nawinie to JEEEB i po sprawie. W razie co poprawiam jeszcze kilka razy... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mnie duza banda dresow napadnie to wyciagne gnata ot co zrobie - zaden problem :D :)

hiehiehie to zazwyczaj dresy mają tędencje to lania wszystkiego co się rusza... ale mała odmiana nie zaszkodzi :twisted: zlej jednego w moim imieniu najlepiej jakiegoś dużego koksa

Co do tematu to napier.dalam głową o ściane aż strace przytomność czasami gryze sobie palce aż do kości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

preferuję tłuczenie myszką o biurko. jak było atari 65xe to rzucałem joy'em o ścianę :lol: najlepsze do tego były firmy MATT, mało precyzyjne w grach, za to wytrzymywały ok. 100 uderzeń w ścianę zanim nadawały się do naprawy/złomowania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyzywam sie na myszce(no w koncu jest za 10zl) A4techa lub na starej klawie Chicony która ma jakies 5 lat(ale lezy w szafie i dlatego z atakiem musze poczekac jakies 6sek. zanim dopadne do szafy:P)

a co do wyrywania czesci z kompa to nie wyrywam.....ale za to na polce lezy zfajczony GF2MX400:PP czeka na polamanie(plyta jush lezy w smietniku(sfajczona oczywiscie) jak jej wyrwalem wszystko co bylo, a sloty od ramu zostawie se jak komus na allegro bede ram sprzedawal:PP)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby nie niszczec sprzetu proponuje cos takiego

http://www.tychy.silesianet.pl/humor/antystresowy.html

U brata cos takiego na drewnianych drzwiach wisi to jak zdjelismy ten pakiet to byly zaglebienia :lol:

wlasnie mialem to zapodac, ale widze, ze juz dales hehehe

po drobnych wypadkach :wink: przestalem walic w klawe i myche i napieprzam w biurko puszczajac przy tym piekna wiazanke

niecale poltorej godziny temu byla jedna "ku*wa" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

feluke qrde zdejmuj to lepiej bo poziom forum spadnie drastycznie, co drugi ze wstrzsem mózgu.. ;)

Afe o cio ci hodzi???? :wink: :lol:

To jest najlepsza metoda na stres. Fakt ze lep potem boli ale komputer jest caly :wink:

A waliłeś kiedyś potylicą w ścianę? potem przynajmniej humor się poprawia :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam jestem spokojny jak skała - jedynie czasami leci wiązanka ;)

no ja raczej tez

ale jak cos to wole głowa w sciane !

bo by mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span> strzelil jakbym cos zjebal i potem bym nie mial kasy zeby kupic nowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne pytanie

nie wydaje mi sie zebym w chwili szalu/agresji (mocne slowa) analizowal w co uderzyc .. no chyba ze sa ludzie ktorzy uspokajaja sie wstaja grzecznie delikatnie od biurka .. spokojnie z usmiechem na twarzy szukaja jakiegos obiektu i nagle ....

JA TAK ROBIĘ!!! Jak się wkurzę to wstaję np, idę sobie i szukam wzrokiem jakiegoś mocnego ale fajnego obiektu i jak się coś nawinie to JEEEB i po sprawie. W razie co poprawiam jeszcze kilka razy... :lol:

dobrte dobre :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz zaje.balem w drukarke dosc mocno ale chyba nic sie jej nie stalo. Kiedys jak mi sie po raz n-ty zawiesil win millenium to tak walnalem w klawiature ze Shift i 2 inne klawisze wypadly (ale za to zobaczylem ile brudu jest pod klawiszami i wyczyscilem klawe:)). Z mojego okna wyfrunelo tez kilka plyt ale teraz staram sie nad soba panowac i jak mam w cos ochote przy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic to siegam po kufel (przewaznie siedze przy kompie z bronxem) i siem relaxuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabijam dresiazy

Sam i tak nie dasz rady. Lepiej wybierz sobie jakąś inną formę rozładowania się bo inaczej jak cie dresiki dojadą to sie rozładujesz dopiero po narkozie :twisted:

Ja osobiście w takich sytuacjach walę głową w ściane, choć już trzeba będzie niedługo znaleźć inną ścianę... A jak mnie web boli i jestem zdenerwowany to wole pizdnąć z laćka w monitor (fajnie się potem trzęsie :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabijam dresiazy

Sam i tak nie dasz rady. Lepiej wybierz sobie jakąś inną formę rozładowania się bo inaczej jak cie dresiki dojadą to sie rozładujesz dopiero po narkozie :twisted:

Ja osobiście w takich sytuacjach walę głową w ściane, choć już trzeba będzie niedługo znaleźć inną ścianę... A jak mnie web boli i jestem zdenerwowany to wole pizdnąć z laćka w monitor (fajnie się potem trzęsie :twisted: )

zabijam dresiazy to byla przenosnia - jakby ktos nie zauwazyl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUDZIE ile w was agresji :P

ja polecam sprawdzona metode - cwiczenia oddechowe JOGI - to na prawde pomaga i uspokaja

a jak ktos chce miec dobry humorek to polecam poddac sie dobrowolnej hiperwentylacji (jazda jak po dragach) wszystko wydaje sie wesole i zabawne - zeby osiagnac taki stan trzeba robic duzo glebokich i szybkich wdechow i wydechow, oczywiscie bez zadnych przerw ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi