Skocz do zawartości
VITO66

Maksymalna Bezpieczna Temperatura Pracy

Rekomendowane odpowiedzi

VITO66

juz i tak chyba nic z tego nie zrozumie

;)

Hej, hej

rozumiem, rozumiem :wink: Chciałem sprawę wyjaśnić ponieważ informacje, które znalazłem do tej pory w sieci są rozbieżne. Jeden serwis podaje od 0 (co jest dla mnie niezrozumiałe) do 95 drugi do 70. Tak naprawdę to może źle zadałem pytanie. Naprawdę istotne są wasze doświadczenia. Temperatura moich A-datek w trakcie testu superPI to 41°C. Procek E6850 Mobo Striker II Formula. Przy podkręconym na 4000 pamiątki maja pod orthosem 42-43°C i pracują stabilnie. Właśnie założyłem drugi komplet 2x2GB i teraz lata wszystko na 8GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

aja wtrace sie torche z innej beczki nie chce zakladac nowego tematu bo widze ze masz takie pamieci. Na jakich one sa kosciach micronach? (bo mam 2x 1GB A-daty i sa na micronach) bo dzis wlasnei zamowilem takie i ciekawi mnie OC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

aja wtrace sie torche z innej beczki nie chce zakladac nowego tematu bo widze ze masz takie pamieci. Na jakich one sa kosciach micronach? (bo mam 2x 1GB A-daty i sa na micronach) bo dzis wlasnei zamowilem takie i ciekawi mnie OC

Jak dobrze trafi to na 1000 polecą powinny być na psc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi