VITO66 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam pytanie takie jak w temacie. Czy istnieją wytyczne producentów lub konstruktorów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Chyba nie, ale wiadomo, im nizsza temp tym lepiej. Ale do ok. 45st powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1 min. w goglarce :angry: http://www.pamieci.com.pl/ram.php powiedzmy że do OC im niższa tym lepiej ale też bez przesady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ...im niższa tym lepiej ale też bez przesady ;)Tak jak każdy półprzewodnik, a jednak polewają proce azotem. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Tak jak każdy półprzewodnik, a jednak polewają proce azotem. ;]poka, poka gdzie polewali pamięci azotem ? :) Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) poka, poka gdzie polewali pamięci azotem ? :) Nawet FC ktoś robił dla pamięci :wink: EDIT: Kszonek w Gdańsku suchym lodem sypał na memki :P Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 poka, poka gdzie polewali pamięci azotem ? :) A gdzieś widziałem fotki jak DI się bawili, nie chce mi się szukać bo to dawno temu było. Ale przeczytaj może najpierw co napisałem w moim poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 VITO66 juz i tak chyba nic z tego nie zrozumie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITO66 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 VITO66 juz i tak chyba nic z tego nie zrozumie ;) Hej, hej rozumiem, rozumiem :wink: Chciałem sprawę wyjaśnić ponieważ informacje, które znalazłem do tej pory w sieci są rozbieżne. Jeden serwis podaje od 0 (co jest dla mnie niezrozumiałe) do 95 drugi do 70. Tak naprawdę to może źle zadałem pytanie. Naprawdę istotne są wasze doświadczenia. Temperatura moich A-datek w trakcie testu superPI to 41°C. Procek E6850 Mobo Striker II Formula. Przy podkręconym na 4000 pamiątki maja pod orthosem 42-43°C i pracują stabilnie. Właśnie założyłem drugi komplet 2x2GB i teraz lata wszystko na 8GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Czesc aja wtrace sie torche z innej beczki nie chce zakladac nowego tematu bo widze ze masz takie pamieci. Na jakich one sa kosciach micronach? (bo mam 2x 1GB A-daty i sa na micronach) bo dzis wlasnei zamowilem takie i ciekawi mnie OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Czesc aja wtrace sie torche z innej beczki nie chce zakladac nowego tematu bo widze ze masz takie pamieci. Na jakich one sa kosciach micronach? (bo mam 2x 1GB A-daty i sa na micronach) bo dzis wlasnei zamowilem takie i ciekawi mnie OC Jak dobrze trafi to na 1000 polecą powinny być na psc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...