mroku91 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 w sumie nie wiem jak to opisac, zaczęło sie od tego ze musiałem rano wejść na DHL i zamowić kuriera no i mi sie nie chciało załadować... myślałem że pod wieczór już sie uda ale niee... to samo... nie ładuje się. Na niebieskim pasku windowsa jedynie tytuł strony sie ładuje a niżej biały screen... to samo np z ebayem(wszystkie wersje językowe)... czasem jakimś dziwnym cudem załadują sie jeynie literki i tabelki bez żadnych obrazków i to w dziwnym układzie jakby źródło się otworzyło czy coś (ale to bardzo wolono) Yak samo jest na firefoxie i na IE.Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie mogę zapalić samochodu, jest koloru niebieskiego. Pomóżcie!!! Tak mniej więcej wygląda Twój post :angry: Może napisz: jakie masz wersje przeglądarek, kto dostarcza Ci neta, jeśli jest sieć LAN, czy u znajomych z sieci jest to samo, czy masz antywira i firewalla i czy sprawdzałeś jego ustawienia. Jak możesz liczyć na pomoc nie podając takich informacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroku91 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie mogę zapalić samochodu, jest koloru niebieskiego. Pomóżcie!!! Tak mniej więcej wygląda Twój post :angry: Może napisz: jakie masz wersje przeglądarek, kto dostarcza Ci neta, jeśli jest sieć LAN, czy u znajomych z sieci jest to samo, czy masz antywira i firewalla i czy sprawdzałeś jego ustawienia. Jak możesz liczyć na pomoc nie podając takich informacji? firefox 3 beta 5 net mam z petrus'a u znajomych z tej samej sieci strony działają, nie mam zadnego antywira zapora w XP wyłączona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroku91 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 temat do zamknięcia dziś już strony działają... nie wiem co sie stało;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...