Skocz do zawartości
mroku91

Nie Działają Mi Niektóre Strony

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie nie wiem jak to opisac, zaczęło sie od tego ze musiałem rano wejść na DHL i zamowić kuriera no i mi sie nie chciało załadować... myślałem że pod wieczór już sie uda ale niee... to samo... nie ładuje się. Na niebieskim pasku windowsa jedynie tytuł strony sie ładuje a niżej biały screen... to samo np z ebayem(wszystkie wersje językowe)... czasem jakimś dziwnym cudem załadują sie jeynie literki i tabelki bez żadnych obrazków i to w dziwnym układzie jakby źródło się otworzyło czy coś (ale to bardzo wolono) Yak samo jest na firefoxie i na IE.Help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę zapalić samochodu, jest koloru niebieskiego. Pomóżcie!!!

Tak mniej więcej wygląda Twój post :angry:

Może napisz: jakie masz wersje przeglądarek, kto dostarcza Ci neta, jeśli jest sieć LAN, czy u znajomych z sieci jest to samo, czy masz antywira i firewalla i czy sprawdzałeś jego ustawienia.

Jak możesz liczyć na pomoc nie podając takich informacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę zapalić samochodu, jest koloru niebieskiego. Pomóżcie!!!

Tak mniej więcej wygląda Twój post :angry:

Może napisz: jakie masz wersje przeglądarek, kto dostarcza Ci neta, jeśli jest sieć LAN, czy u znajomych z sieci jest to samo, czy masz antywira i firewalla i czy sprawdzałeś jego ustawienia.

Jak możesz liczyć na pomoc nie podając takich informacji?

firefox 3 beta 5 net mam z petrus'a u znajomych z tej samej sieci strony działają, nie mam zadnego antywira zapora w XP wyłączona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi