Skocz do zawartości
azmadan

DYski 8o

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje waszej pomocy...

jaki dysk mi polecicie...

chce jutro (w zasadzie dzisiaj) kupic nowy dysk...

jakas 80-tke...

cena do 450zl...

wiec wchodza w rachube 7200...

ale 2Mb...

jaka jest roznica pomiedzy 2 i 8-kami??

....

wogoole pomocy...

:-D

w 5400 sie chyba juz nie ladowac nie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO barracuda 7200.7 :) cicha (chociaz V byla mniej slyszalna), a WD (moze i troche szybsze, moze nie) to za to sa BARDZO GLOSNE !!!!

jak masz wc to jasne ze będziesz go słyszał, poderjewam że baraka po 2-3 miesiącach także zaczniesz słyszeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ja kna WC ale u mnie na zwyklym chlodzenu to slychac tylko wiatra kz zasilacza, a mojego WD wogóle nie słysze, mam 120GB 8MB Cache., Powiem ci ze ejstem z niego bardzo zadowolony jest szybciutki i ogólnie cool.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO barracuda 7200.7 :) cicha (chociaz V byla mniej slyszalna), a WD (moze i troche szybsze, moze nie) to za to sa BARDZO GLOSNE !!!!

jak masz wc to jasne ze będziesz go słyszał, poderjewam że baraka po 2-3 miesiącach także zaczniesz słyszeć

Grubo się mylisz, po roku moja barracuda jest nisłyszalna. Bo jest zajebista. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Radziu - znamy się :P

Dysk WD Caviar 80GB 7200 8MB Cache 592 zł, 2MB Cache kosztuje 445 zł

w Apollo dostaniesz 36 m. gwarancjihttp://www.apollo.net.pl/

hm dziwne, zobac zto:

Western Digital 80GB 7200-obr (WD800JB) 8MB Cache 507,00 zł Skąd ta twoja cena? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grubo się mylisz, po roku moja barracuda jest nisłyszalna. Bo jest zajebista. :)

a mój wd jest super wydajny. Bo jest zajebisty :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...