Skocz do zawartości
Atomówki

GF 4 MX = GF 4 Ti ?

Rekomendowane odpowiedzi

hehe :

Poprzez zastosowaniue oryginalnego radiatora slużącego do chłodzenia procesorów do 2500MHz karta [...]

[...]

Specjalny bardzo cichy i wydajny wiatrak przystosowany do montażu na radiatorze karty (podłączany do płyty głównej)

buhaha, ale mamy zdolnych inzynierow w polsce :D, konkurencja dla MSI i Gainwarda nam rosnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te pseudo boot-info karty jest przypadkiem troche za bardzo zamazane i i ten prompt na dole mnie ciekawi .. czyzby zwykly dos ? ;)

To zdjecie jest chyba faktyczne, choc serio bardzo niewyrazne. U mnie tez jest prompt przy wyswietlaniu statusu karty graficznej

Nie zmienia to jednak faktu, ze to kit nie z tej ziemi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze do tego 3dmarka co robil nie dolaczyl wynikow na ti4200 :-) Takie aukcje powinny byc zamykane na dzien dobry za wprowadzanie ludzi w bład. To tak jakbym sprzedawał malucha i napisal ze dzieki wodnemy chlodzeniu na silnik pojedziesz nim 150kmh/h :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wam sie widzi 9700PRO z 64 MB pamieci :Dhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=11586667

To z całą pewnością 9500 z odblokowanymi dodatkowymi potokami i nagranym biosem od 9700pro. W ten sposób otrzymuje się "unikat", czyli nie produkowany 9500pro 64MB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak wy..ale ja kupuje tego mx-a --- widać że sprzedający posiada bardzo wysoką wiedzę w zakresie porządnego przerabiania kart......a serio to w zakresie brzydze sie takich lapsów...najgorsze właśnie to że ktoś to qpi (najwyraźniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi