Atomówki Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11655120 I co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Niezly kit... Bajerka sie kolesiowi wlaczyla calkiem niezla i niestety pewnie sie ktos na to nabierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 grunt to dobry kit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dobry kit - może sam założe na swojego GF3Ti radiator od durnia i bede sprzedawał jako kartę tak samo wydajną jak GF FX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ano tak to jest.... biedni sa ludzie ciemni.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 buahahaah gosc ma niezle poczucie chumoru tylko niestety najgorzej bedzie jak sie znajdzie jakis amator na to cudo :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 "jak naśmiecić komuś w głowie i jeszcze wyjść na swoje" kurde takich powinno siebiczem gonić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 hehe : Poprzez zastosowaniue oryginalnego radiatora slużącego do chłodzenia procesorów do 2500MHz karta [...] [...] Specjalny bardzo cichy i wydajny wiatrak przystosowany do montażu na radiatorze karty (podłączany do płyty głównej) buhaha, ale mamy zdolnych inzynierow w polsce :D, konkurencja dla MSI i Gainwarda nam rosnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Te pseudo boot-info karty jest przypadkiem troche za bardzo zamazane i i ten prompt na dole mnie ciekawi .. czyzby zwykly dos ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Te pseudo boot-info karty jest przypadkiem troche za bardzo zamazane i i ten prompt na dole mnie ciekawi .. czyzby zwykly dos ? ;)To zdjecie jest chyba faktyczne, choc serio bardzo niewyrazne. U mnie tez jest prompt przy wyswietlaniu statusu karty graficznej Nie zmienia to jednak faktu, ze to kit nie z tej ziemi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 "Jeśli twojemu kumplowi (z MX440) gra skacze że grać sie nie da, a u sąsiada gra chodzi płynnie (z Ti 4200) to u ciebie będzie chodzić TAK JAK U SĄSIADA" To dociera do ludzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no trudno, ktoś się nabierze i sobie złom zanabędzie... no ale cuż, nikt kupować nie każe ;) ja sam się kiedyś poważnie zastanawiałem nad zestawem cpc tfu! tfu! tfu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A jak wam sie widzi 9700PRO z 64 MB pamieci :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11586667 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 "Jeśli twojemu kumplowi (z MX440) gra skacze że grać sie nie da, a u sąsiada gra chodzi płynnie (z Ti 4200) to u ciebie będzie chodzić TAK JAK U SĄSIADA. " LOL i ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 szkoda ze do tego 3dmarka co robil nie dolaczyl wynikow na ti4200 :-) Takie aukcje powinny byc zamykane na dzien dobry za wprowadzanie ludzi w bład. To tak jakbym sprzedawał malucha i napisal ze dzieki wodnemy chlodzeniu na silnik pojedziesz nim 150kmh/h :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 taa widzialem - ten radek to jeszcze wiekszy kit niz mx :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A jak wam sie widzi 9700PRO z 64 MB pamieci :Dhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=11586667To z całą pewnością 9500 z odblokowanymi dodatkowymi potokami i nagranym biosem od 9700pro. W ten sposób otrzymuje się "unikat", czyli nie produkowany 9500pro 64MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 za to radeon 9500 128mb jest bardzo zblizony do 9700:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 nie wiem jak wy..ale ja kupuje tego mx-a --- widać że sprzedający posiada bardzo wysoką wiedzę w zakresie porządnego przerabiania kart......a serio to w zakresie brzydze sie takich lapsów...najgorsze właśnie to że ktoś to qpi (najwyraźniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Zadna nowość takie coś robiłem z MX 2 radiatorek od durona z wiatrakiem i chula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 LOL miszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ostro i pomyślcie że ludzie sie na to nabiora :(( oszust jeden najlepszy jest wynik w 3dmarku 2003 280 punktow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ostro i pomyślcie że ludzie sie na to nabiora :(( oszust jeden najlepszy jest wynik w 3dmarku 2003 280 punktow :lol: Wynik zaje .... ciekawy , to ja na GF2 Ti, mam 248 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja jutro jade na wgk po radeona 9500:> tylko nie wiem czy starczy na 128mb czy nie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 od dziś mówię na mojego prolinka GF4MX 499 - mam na nim boxowy cooler intelka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 gosciu mnie rozwalil :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mocny agent, czego to ludzie nie wymyślą... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...