Kriss345 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam mam problem z kompem gdy wlaczam np. FIFE 08 komp po jakims czsie sie zawiesza a ekran wylacza i dioda sie miga na monitorze nie wiem co jest bardzo czesto tak mam nawet jak nie gram w zadna gre prosze o pomoc przewaznie w zasilaczach sa taki wtyczki co trzeba je do plyty glownej podpiac i tam kolo procesora.. Ja nie mam takiego wejscia kolo procesora i czy jak go nie podepne to zasilacz bedzie normalnie dzialal czy nie ??? --------------------------- plyta: ASUS a7v133-c CPU: AMD duron 1.1Ghz RAM: SDRAM 2x128mb +kingston 512mb 133Mhz karta graficzna : GeForce FX5500 256mb zasilacz: 250W Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez lolek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Po pierwsze podaj pełną konfiguracje kompa, po drugie to komp wtedy całkiem sie zwiesza czy jest możliwość wyłączenia gry np. poprzez menedżer zadań? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) nie da sie kop sie calkiem zawiesza a ekran caly czarny tak jak by sie wylaczyl . Raz udalo mi sie wlaczyc fife ale po jakims czasie zas mi sie to zrobilo ;/ Ostatnio dokupilem do niego ta karte graficzna moze to przez to ?? a moze przydalo by sie wymienic zasilacz na mocniejszy?? --------------------------- plyta: ASUS a7v133-c Procek: AMD duron 1.1Ghz Pamiec: SDRAM 2x128mb +kingston 512mb 133Mhz karta graficzna : GeForce FX5500 256mb zasilacz: 250W Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez lolek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Na takim konfigu chcesz grać w fifę 08 xD Ja stawiam na zasilacz pewnie jakieś Codegen ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) NO BAA :) myslisz ze zasilacz musze wymienic ?? ale na ten caly Codegen ?? Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez lolek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie ja myśle że ty masz jakiegoś Codegena d:x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Codegen to nie jest do konca zasilacz - to jest czasowe zastapienie zasilacza sla malo wymagajacych - czasowe bo predzej czy pozniej idzie spac Znajdz sobie jakis przyzwoity zasilacz np na allegro moze byc jakis fortron bo bardzo mozliwe ze brakuje ci mocy - to 250W moze dostarczac o wiele mniej mozesz sie tez pokusic o reinstlke systemu ale osobiscie stawiam na zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 przewaznie w zasilaczach sa taki wtyczki co trzeba je do plyty glownej podpiac i tam kolo procesora.. Ja nie mam takiego wejscia kolo procesora i czy jak go nie podepne to zasilacz bedzie normalnie dzialal czy nie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 będzie działać normalnie, to coś o czym wspominasz to jest dodatkowa linia zasilania dla procesorów Intela więc platformy AMD są jej pozbawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wydaje mi sie ze sie mylisz bo ja mam amd i tez mam ta dodatkowa linie na plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie wydaje mi sie na 100% jej nie mam BOLEK thx za odpowiedz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...