Skocz do zawartości
dozzi4545

Najlepsza Gra Mmorpg?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie:

1: Jaka gra MMORPG jest według was najlepsza??

2: W jaka proponujecie grac zeby nie była płatna??

3: Dobra grywalnosc duzo polakow oczywiscie 3d ??

4: Cabal Online Metin 2 moze ktos wie cos o tej grze czy wciaga i sie fajnie gra pozdro

Czekam na odpowiedzi pozdro

Edytowane przez dozzi4545

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam takie pytanie:

1: Jaka gra MMORPG jest według was najlepsza??

2: W jaka proponujecie grac zeby nie była płatna??

3: Dobra grywalnosc duzo polakow oczywiscie 3d tylko jak SilkRoad 2moons

Czekam na odpowiedzi pozdro

Imo nic lepszego niż UO nie wyszło.. i przez najbliższy czas się nie zapowiada, żeby wyszło. ;]

Z darmowych... hmm rf online, ale generalnie nic ciekawego "imo" z free games nie ma.

World of Warcraft, w skrócie WoW ;)

Najpopularniejsza to tak, ale czy najlepsza... zależy od wymagań i oczekiwań gracza. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WoW fajny grafika itp super tylko strasznie zagmatwany:) nigdy nie grałem bo mi komputer na to nie pozwalal ale np cos darmowego np Silk road cabal online:)? wypowiadac sie pozdrawiam

Żadna mnie na dłużej z tych, które wymieniłeś nie wciągnęła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko world of warcraft, od momentu ujrzenia tej gry żadne obliviony czy gothici cię już nie usatysfakcjonują ;) ( chodzi mi o sp bez żywych graczy ogólnie) pzdr

Ale jak sie ma Oblivion, Gothic, czy (tu juz inni przywolywali) Baldur's Gate do MMO? To sa chyba jednak troche inne odmiany gier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lineage 2.

Tak, najlepsze mmorpg, dlugo w niego gralem i mam z nim prześwietne wspomnienia.

Postacie w L2 wyglądają a nie tak jak w WoW karykaturki.

.... ale kogo to obchodzi.

Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lineage 2.

Tak, najlepsze mmorpg, dlugo w niego gralem i mam z nim prześwietne wspomnienia.

Bo to taki styl, trochę cartoon jak w w3... :blink:

A l2... nie wiem, jak można płacić za tego nudnego grindowca, bez questów... bleee. ;]

Ale ogólnie wow>.............................................................................

....................l2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lineage 2.

W L2 też grałem swego czasu, ale jest to gra dla debili z przeproszeniem. W niej nie robisz ani jednego questa, no może tylko wtedy kiedy chcesz wybrać profesje. Ogólnie polega tylko na klikaniu w mobki.

Poza tym L2 to ja bym mmorpg nie nazwał ... może mmog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to chyba twoja przygoda skonczyla sie po zrobieniu 1 profesji...

to tak jakbys zagrał w demo gry, w domysle ma byc ona MP a ty łupiesz w NPC w SP

L2 to PVP, PVP i PVP

jest 2 profa, jest 3 profa, jest subka(inna profa z innej klasy/rasy) jest noobles...i PVP na arenie

dobry hero system

PVP

Jeśli jeszcze nie zauważyłeś - L2 to PVP, po okresie farmy na początku, to tylko PVP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L2 to PVP, PVP i PVP

Jeśli jeszcze nie zauważyłeś - L2 to PVP, po okresie farmy na początku, to tylko PVP

To nieciekawie, w wowie bierzesz to, co Ci najbardziej odpowiada: PVP (arena, battlegroundy, rajdy na wrogie miasta), PVE (questy, instancje (5 graczy), rajdy (do 25 graczy)), do tego oczywiście najsmkowitsze z tego wszystkiego, czyli RolePlay.

Ps. Jeżeli ktoś się czuje dobrze w RP, to zapraszam na The Sha'Tar - Society chętnie przygarnie dobrych RP-rów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to chyba twoja przygoda skonczyla sie po zrobieniu 1 profesji...

to tak jakbys zagrał w demo gry, w domysle ma byc ona MP a ty łupiesz w NPC w SP

L2 to PVP, PVP i PVP

jest 2 profa, jest 3 profa, jest subka(inna profa z innej klasy/rasy) jest noobles...i PVP na arenie

dobry hero system

PVP

Lol, a skąd takie wnioski? Ku twemu zdziwieniu miałem Gladiatora na 78lvl :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, a skąd takie wnioski? Ku twemu zdziwieniu miałem Gladiatora na 78lvl :damage_wall:

I? nie problem dobić 78lvl na 2 profesji... zresztą glad to niezbyt dobry materiał na pvp

Ja tam polecam L2, wow jakoś nie przypadł mi do gustu.

W L2 zawsze grałem ze starymi znajomymi w porządnych klanach z ally, wtedy bitki miedzy klanami czy oblężenie zamku to naprawdę niezła zabawa. Ale to tylko moje zdanie.

Edytowane przez bobson37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega pytał o darmowe,a o ile wiem l2,wow,gw i pare jeszcze innych tutaj wymienionych nie są darmowe (tylko niech zaraz ktoś nie wyjeżdża z privami itd.)

RFOnline

Perfect World

a poza tym google nie gryzie http://www.mmorpg.org.pl/ , http://www.freemmorpglist.com/ , http://www.onrpg.com/ .....

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi