dozzi4545 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam mam takie pytanie: 1: Jaka gra MMORPG jest według was najlepsza?? 2: W jaka proponujecie grac zeby nie była płatna?? 3: Dobra grywalnosc duzo polakow oczywiscie 3d ?? 4: Cabal Online Metin 2 moze ktos wie cos o tej grze czy wciaga i sie fajnie gra pozdro Czekam na odpowiedzi pozdro Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez dozzi4545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 World of Warcraft, w skrócie WoW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Helbreath, w skrócie HB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam mam takie pytanie: 1: Jaka gra MMORPG jest według was najlepsza?? 2: W jaka proponujecie grac zeby nie była płatna?? 3: Dobra grywalnosc duzo polakow oczywiscie 3d tylko jak SilkRoad 2moons Czekam na odpowiedzi pozdro Imo nic lepszego niż UO nie wyszło.. i przez najbliższy czas się nie zapowiada, żeby wyszło. ;] Z darmowych... hmm rf online, ale generalnie nic ciekawego "imo" z free games nie ma. World of Warcraft, w skrócie WoW ;) Najpopularniejsza to tak, ale czy najlepsza... zależy od wymagań i oczekiwań gracza. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to ... WoW ;] niestety gra mnie pochlonela w calosci jak zadne inne MMoRPG ;] Czekam z niecierpliwoscia na nowy dodatek i nowe instance ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ragnarok....chialem powiedziec WOW:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) dla mnei jk narazie n1 to WoW i jak narazie nei mam zamiaru przestac grac, szkoda tylko ze jest platny :/ no ale coz, za cos sie w koncu placi :] Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak masz dużo kasy to WoW, jak mniej to Guild Wars, a jak szkoda Ci pieniędzy/oszczędzasz na piwo to darmowy Silkroad Online :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Eve Online jest fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1. WoW / Eve Online 2. Tibia ? 3. WoW :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wow wtf!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Lineage cfaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 WoW fajny grafika itp super tylko strasznie zagmatwany:) nigdy nie grałem bo mi komputer na to nie pozwalal ale np cos darmowego np Silk road cabal online:)? wypowiadac sie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 WoW fajny grafika itp super tylko strasznie zagmatwany:) nigdy nie grałem bo mi komputer na to nie pozwalal ale np cos darmowego np Silk road cabal online:)? wypowiadac sie pozdrawiam Żadna mnie na dłużej z tych, które wymieniłeś nie wciągnęła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dozzi4545 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a jaka cie wciagneła::) tylko wymienilem te dwie na szybkosci ale mowcie wszystkie jakie znacie i ktora dobrze wciagneła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Sprawdź może HellBreath, zresztą o czym ja mówię ;) Jest masa forów o grach MMO, więc tam na pewno coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wow, zagmatwany ? :blink: Darmowe MMO, które mnie wciągnęło na kilka dni to MU Online . Może Ci się spodoba ;) . Ewentualnie możesz trochę poczekać na Warhammera bo nieźle się zapowiada :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) tylko world of warcraft, od momentu ujrzenia tej gry żadne obliviony czy gothici cię już nie usatysfakcjonują ;) ( chodzi mi o sp bez żywych graczy ogólnie) pzdr Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 polecam eve online... ale dlugo sie rozkreca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 tylko world of warcraft, od momentu ujrzenia tej gry żadne obliviony czy gothici cię już nie usatysfakcjonują ;) ( chodzi mi o sp bez żywych graczy ogólnie) pzdrAle jak sie ma Oblivion, Gothic, czy (tu juz inni przywolywali) Baldur's Gate do MMO? To sa chyba jednak troche inne odmiany gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dla fanu to w lineage 2 można popykać (jak za darmo to tylko prywatne serki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Lineage 2. Tak, najlepsze mmorpg, dlugo w niego gralem i mam z nim prześwietne wspomnienia. Postacie w L2 wyglądają a nie tak jak w WoW karykaturki. .... ale kogo to obchodzi. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Lineage 2. Tak, najlepsze mmorpg, dlugo w niego gralem i mam z nim prześwietne wspomnienia. Postacie w L2 wyglądają a nie tak jak w WoW karykaturki. .... ale kogo to obchodzi. Bo to taki styl, trochę cartoon jak w w3... :blink: A l2... nie wiem, jak można płacić za tego nudnego grindowca, bez questów... bleee. ;] Ale ogólnie wow>............................................................................. ....................l2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 cabal, niedlugo OB ROHAN'a, gralem troche w cb i gierka naprawde niezle sie zapowiada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Lineage 2. Tak, najlepsze mmorpg, dlugo w niego gralem i mam z nim prześwietne wspomnienia. Postacie w L2 wyglądają a nie tak jak w WoW karykaturki. .... ale kogo to obchodzi. W L2 też grałem swego czasu, ale jest to gra dla debili z przeproszeniem. W niej nie robisz ani jednego questa, no może tylko wtedy kiedy chcesz wybrać profesje. Ogólnie polega tylko na klikaniu w mobki. Poza tym L2 to ja bym mmorpg nie nazwał ... może mmog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no to chyba twoja przygoda skonczyla sie po zrobieniu 1 profesji... to tak jakbys zagrał w demo gry, w domysle ma byc ona MP a ty łupiesz w NPC w SP L2 to PVP, PVP i PVP jest 2 profa, jest 3 profa, jest subka(inna profa z innej klasy/rasy) jest noobles...i PVP na arenie dobry hero system PVP Jeśli jeszcze nie zauważyłeś - L2 to PVP, po okresie farmy na początku, to tylko PVP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 L2 to PVP, PVP i PVP Jeśli jeszcze nie zauważyłeś - L2 to PVP, po okresie farmy na początku, to tylko PVP To nieciekawie, w wowie bierzesz to, co Ci najbardziej odpowiada: PVP (arena, battlegroundy, rajdy na wrogie miasta), PVE (questy, instancje (5 graczy), rajdy (do 25 graczy)), do tego oczywiście najsmkowitsze z tego wszystkiego, czyli RolePlay. Ps. Jeżeli ktoś się czuje dobrze w RP, to zapraszam na The Sha'Tar - Society chętnie przygarnie dobrych RP-rów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no to chyba twoja przygoda skonczyla sie po zrobieniu 1 profesji... to tak jakbys zagrał w demo gry, w domysle ma byc ona MP a ty łupiesz w NPC w SP L2 to PVP, PVP i PVP jest 2 profa, jest 3 profa, jest subka(inna profa z innej klasy/rasy) jest noobles...i PVP na arenie dobry hero system PVP Jeśli jeszcze nie zauważyłeś - L2 to PVP, po okresie farmy na początku, to tylko PVP Lol, a skąd takie wnioski? Ku twemu zdziwieniu miałem Gladiatora na 78lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Lol, a skąd takie wnioski? Ku twemu zdziwieniu miałem Gladiatora na 78lvl I? nie problem dobić 78lvl na 2 profesji... zresztą glad to niezbyt dobry materiał na pvp Ja tam polecam L2, wow jakoś nie przypadł mi do gustu. W L2 zawsze grałem ze starymi znajomymi w porządnych klanach z ally, wtedy bitki miedzy klanami czy oblężenie zamku to naprawdę niezła zabawa. Ale to tylko moje zdanie. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kolega pytał o darmowe,a o ile wiem l2,wow,gw i pare jeszcze innych tutaj wymienionych nie są darmowe (tylko niech zaraz ktoś nie wyjeżdża z privami itd.) RFOnline Perfect World a poza tym google nie gryzie http://www.mmorpg.org.pl/ , http://www.freemmorpglist.com/ , http://www.onrpg.com/ ..... pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...