Skocz do zawartości
t0mster

E2160 Na Intelu - Zestaw Do Sprawdzenia.

Rekomendowane odpowiedzi

- Intel Pentium Dual Core E2160 1.8 GHz (S775) BOX

- Intel DG31PR BOX

- Kingston DDR2 2x 2GB 667MHz CL5

- 8800GS Palit

- Seagate ST3160815AS 160GB sATA II 8MB

- Samsung SH-S203P

- ModeCom MC-400

Standardowe zastosowania gry/film/muzyka [ z gier COD4/CS:S/DOD:S/CS 1.6/UT2K4].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz jakies logiczne uzasadnienie co do tej plyty glownej? Bo ja chciazbym bardzo sie staral nie znajduje zadnego, w cenie tej plyty lub niewiele wiekszej sa do wyboru o wiele wiele lepsze, cos od gigabyta, ausa, abita. Plyta stanowczo do wymiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zasilacz też nie nabawa optymizmem.. Poszukaj na allegro TAgana 430W min... Jak zaczniesz kręcić, to może dołożysz parę zł do wersji 480 U 33 - bardzo ciche i fajne "cuś" hehe. Co do twardego to raczej Caviar SE - cichy, szybki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zasilacz też nie nabawa optymizmem.. Poszukaj na allegro TAgana 430W min... Jak zaczniesz kręcić, to może dołożysz parę zł do wersji 480 U 33 - bardzo ciche i fajne "cuś" hehe. Co do twardego to raczej Caviar SE - cichy, szybki..

Bzdura. Ten Modecom to bardzo dobra zasiłka, bez problemu pociągnie ten zestaw nawet po OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne niech odrazu najlepiej 1kW sobie zakupi i do tego elektrownie, Modecomy z serii MC sa solidnymi konstrukcjami ktore w zupelnoci do obecnych i przyszlosciowych zestawow spokojnie wystarcza, Dysk ktory wybrales jest tez ok. a jesli WD to seria AAKS jednotalerzowa, lub z nowszych SAMSUNG seria F1, super szybkie i ciche konstrukcje, na dzien dzisiejszy rozchodza sie jak cieple buleczki (wsrod znawcow tematu przynajmniej), generalnie szukaj dyskow jednotalerzowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi