zwisu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam. Planuje rozbudowe kompa o dodatkowa karte graficzna. Mam aktualnie Asusa 8800gts 640. Aby polaczyc je mostkiem, musza to byc karty dwoch takich samych producentow ? Czy moga to byc te same modele innych prodecentow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam. Planuje rozbudowe kompa o dodatkowa karte graficzna. Mam aktualnie Asusa 8800gts 640. Aby polaczyc je mostkiem, musza to byc karty dwoch takich samych producentow ? Czy moga to byc te same modele innych prodecentow ?Mogą być różnych producentów, byleby było to samo GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie musi być to karta tego samego producenta . EDIT: @wistler ubiegłeś mnie ;) Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez dred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a jesli chodzi o OC dwoch kart, to kreca sie niezaleznie od siebie, czy wartosci zmieniają sie szeregowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...