Skocz do zawartości
svende

Kmk Pot

Rekomendowane odpowiedzi

@kretfr

a gdzie on napisał, że ten pot jest do DI ?? Twierdzi, że jest pro to rozumiem, że na LN2 także się nadaje.

A gdzie twierdzi, że jest pro?? Stwierdzeniem: "ryba, nie będzie się zniżał do twojego poziomu" czyli zna się lepiej niż ryba, bo jest "wyżej".

Z czego udalo mi sie dowiedziec, oczywiscie nie od forumowzch tuzow, to te do DI maja ciensze dna, skoro masz doswiadczenia z azotem, to chyba o tym wiesz. na reszte odpowiedzial OCM4n14k

Wykonanie do 100 zl -> 3045966[/snapback]

Svende, nie wiem kim jestes, ale fizyke w szkole sredniej przespales, a i wysokim IQ tez nie zostales obdarzony.
Oczywiscie na pierwsza teze jak i druga nie ma zadnego potwierdzenia, ale jakbys nie sprobowal obrazic to bys nie byl soba

nie ma f1 i dragona. jest dragon f1.

I sie okazało, że nieomylnemu rybie sie coś pomyliło, bo słowo "i" było właśnie w poście ryby, z którego to przepisałem, a ktorego dopiero niedawno edytowal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32M jest bardzo podobne do dwóch ludzi na hwbocie przed Tobą i za, który mają czas prawie identyczny, ale zegar na procku 100MHz mniejszy :) Jak chcesz się tak naprawdę porównać z innymi, to pobaw się w Low Clocka - przynajmniej wszyscy mają w miarę równe szansy i liczą się tweaki, a nie kto ma lepszego procka, bo trafiają się różne. A Pifast jak Pifast :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ja się nie odzywam

Bo już nie masz jak pocisnąć Svende'owi i kilku innym? :D

Jak chcesz się tak naprawdę porównać z innymi, to pobaw się w Low Clocka - przynajmniej wszyscy mają w miarę równe szansy i liczą się tweaki

Nie mają równych szans, bo oprócz systemu dochodzi jeszcze kwestia mobo i tego, że memki padają jak muchy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, przestańcie. Oc to przede wszystkim zabawa - nie zapominajcie o tym. Różnimy się od innych tym, że potrafimy zrobić coś więcej niż otworzenie Worda czy przeglądarki. Powinnuśmy się wspierać i sobie doradzać a nie się kłócić, bo nie tędy droga.

Svende - fajnie, że ci wyszedł ten pot a to, że jesteś z niego zadowolony cieszy mnie podwójnie. Życzę dalszych sukcesów i owocnych poszukiwań nowych rozwiązań ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maniakalny, no tak ale w dyskusji padło dragon i f1 a przeciez jest dragon f1 ale uściślijmy ;)

jest dragon evo, evo 1.2, evo 2, evo 2.1, evo 2.2, evo 2.3, evo 2.4 i f1 ;)

takie rev poznalezywałem :D

Ok, ja się nie odzywam, bo się na niczym nie znam, moje wyniki z PiFasta i 32M "ssą pałkę", a wynik w 16M powinien być o 1 min. lepszy, kłócę sie z osobami, które mają w oc większe doświadczenie.

:huh: :lol:

o czym Ty teraz rozmawiasz ?

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mówię, przecież ja sie na niczym nie znam według was, wiec nie wiem o czym Ty teraz rozmawiasz.

ryba według was też sie na niczym nie zna, mimo iż zrobił już kilkanaście kontenerów, wezmę z niego przykład, nie będę gadał z takimi "pro" jak wy. Życzę powodzenia.

@BArt_X

zrób taki wynik, pogratuluje.

Edytowane przez pablopawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mówię, przecież ja sie na niczym nie znam według was, wiec nie wiem o czym Ty teraz rozmawiasz.

ryba według was też sie na niczym nie zna, mimo iż zrobił już kilkanaście kontenerów, wezmę z niego przykład, nie będę gadał z takimi "pro" jak wy. Życzę powodzenia.

@BArt_X

zrób taki wynik, pogratuluje.

jezeli chodzi o mnie to nigdy nie napisałem, ze sie nie zna, nic nie sugerowałem etc. ryba ma skilla ofc ale czasem przydałoby się troche kultury.

nie gadaj z nami, do oc potrzebny nie jestes.

no offence i eot z mojej strony.

Jak ja was czasem czytam, to mi się odechciewa wszelakiego OC i zaglądania na jakiekolwiek fora...

oj hary ;)

przepychanki to normalność.

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svendemu gratuluję potków, jeżeli jesteś zadowolony to ok i to jest w sumie najważniejsze, choćby dla wszystkich był to najgorszy badziew ;)

Nie tak dawno temu nie były normalnością (na tym forum), a już na pewno nie takie chamskie.

No jak ryba aka Pan Nietykalny bierze udział w dyskusji to wszystko wolno.

Temat już zraportowałem bo bez sensu się zrobił <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydajnosć jak cheap pota, czyli na e2160 4,5GHz przy 1,95v jest ok -50 w biosie. Na Pentium D935 6GHz 1,95V jest ok -30

A w stresie? Przy takich temp w idle zapewne nie sa fajne

Z czego udalo mi sie dowiedziec, oczywiscie nie od forumowzch tuzow, to te do DI maja ciensze dna, skoro masz doswiadczenia z azotem, to chyba o tym wiesz.

Powie mi ktos wreszcie co za bardzo malo inteligentna osoba, majaca wiedze o fizyce na poziomie człowieka neandertalskiego, majaca skromna wiedze o oc na nieco wyzszym poziomie wymyslila ta teorie, ze wszyscy od dobrych dwóch lat to powtarzaja :) ? Nie rozumiem tego fenomenu :rolleyes:

A potem jest placz, ze ci zli spece maja super selekty od intela, ze na slabszym chlodzeniu robia lepsze mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi