soltys Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 jw chodzi oczywiscie o polskie hurtownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 pewnie ci ta informacja jak psu na budę , ale proszę bardzo : KATOWICE Pronox, Action , NTT System o/Ruda Śl. wszędzie w przedziale 1029-1099 netto zależy od producenta - najczęściej jest HIS i Sapphire , rzadziej Mint Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja dokladnie za swojego dawalem 1026 netto w Action Katowice z tego co teraz widze to cena troche podskoczyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A można w Actionie kupić jednego Radeona ? :D oczywiście na firmę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A można w Actionie kupić jednego Radeona ? :D oczywiście na firmę. można pod warunkiem że jesteś ich partnerem handlowym , czyli jesteś zarejestrowany u nich jako stały nabywca (co najmnie raz kupowałeś , masz NIP , REGON , zarejestrowaną działalność itp) :) to dotyczy prawie wszystkich hurtowni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja dokladnie za swojego dawalem 1026 netto w Action Katowice z tego co teraz widze to cena troche podskoczyla. widno zależy to od dostawy i kursu waluty - prawie regułą są skoki cen na poziomie 1-2% i nie tylko w segmencie grafik - najbardzie RAM i chyba HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja za swojego minta w actionie dałem 1029 netto, teraz sa deko droższe, ale jak nie jesteś partnerem handlowym to nie kupisz nic niestety. fajnie bo fabrycznie jest taktowany 325/620 i jest pro gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...