kris20 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Złamałem 2 piny procesora i co teraz zrobić?Nie mam tych 2 pinów bo gdzies wpadły.Kiedy podłącze procesor do kompa to komp odpala ale nie włącza się system i monitor.Wszystkie inne są wyprostowane piny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Złamałem 2 piny procesora i co teraz zrobić?Nie mam tych 2 pinów bo gdzieś wpadły.Kiedy podłącze procesor do kompa to komp odpala ale nie włącza się system i monitor.Wszystkie inne są wyprostowane piny. Kup na allegro jakiś uszkodzony procek i wyrwij z niego piny i przylutuj, ew. oddaj do zegarmistrza on to zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kup na allegro jakiś uszkodzony procek i wyrwij z niego piny i przylutuj, ew. oddaj do zegarmistrza on to zrobi.Podłącze się ;) Obojętnie jakie piny ? We wszystkich procach piny wykonane są z takiego samego materiału i spełnią swoje zadanie ? Bo uszkodziłem s.754 a gdzieś się walają intele 433 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ale grubosci i wielkosci sa innee wiec szykaj procka na 754 mozliwe ze 939 tez da rade ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Podłącze się ;) Obojętnie jakie piny ? We wszystkich procach piny wykonane są z takiego samego materiału i spełnią swoje zadanie ? Bo uszkodziłem s.754 a gdzieś się walają intele 433 [;Zloto to złoto:) A co do zegarmistrza, u mnie w G-ach nie podjął sie przecięcia mostkow na duronie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 mam dawce na kilkaset nog do 754/939/am2 jakby ktos potrzebowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zloto to złoto:) A co do zegarmistrza, u mnie w G-ach nie podjął sie przecięcia mostkow na duronie:P Chyba ze strachu =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 podepne sie pod temat kupilem se x2 4400+ i brat wyciagal go i mu wypadl i z jakichs 15cm spadl na biorko, nozki sie tylko lekko wygiely i niechcial wejsc, naprostowal nozki i wszedl lajtowo.Zalozylem chlodzenie i czekam teraz na zasilacz nic sie nie pokruszylo ani nie odpadlo. jest jakas szansa ze nie bedzie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 [jest jakas szansa ze nie bedzie dzialac? /quote] Szansa zawsze jest :) Ale jak wszystkie nogi sa i wszedl lajtowo to powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no napisze jescze jak przyjdzie zasilacz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 15cm, co to jest :) Nic sie nie stalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie zawsze urwane nóżki oznaczają śmierć proca sporo pinów to tzw. "terminatory" przez które nie przebiega żadne napięcie (sygnał) popytać w serwisach komp. czasem maja fachowca ze sprzętem (prof. stacja lutownicza itp.) w serwisach GSM tez chłopaki lutują drobnicę więc może i tam warto zapukać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...