Maska19 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 witam mam problem z win xp tzw. przy uruchamianiu mi sie resetuje kilka razy i potem <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> wiecie co może z nim byś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Tak samo jest w awaryjnym? Jeśli tak to tylko reinstal. Ewentualnie spróbuj odinstalować (wyjąć) karty rozszerzeń. Jak nie pomorze, próbuj Przywracaniem Systemu (najlepiej 1st, ale zawsze są duże straty... :x ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 WCZORAJ REINSTALOWAŁEM WINDOWSA I SIE W RESETUJE ALE TYLKO PRZY URUCHAMIANIU JAK SIE URUCHOMI TO DZIAŁA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a do9rzucałeś jakiś nowy sprzęt? A przy instaloacji Windy pojawiały Ci się jakieś błędy? W KTÓRYM MIEJSCU SIĘ RESTARTUJE? Pojawia się "Zapraszamy"? Jaka masz kartę dźwiękową? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_adam Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 czesc! tez mialem cos takiego u siebie. pomogla dopiero wymiana zasilacza. pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a do9rzucałeś jakiś nowy sprzęt? A przy instaloacji Windy pojawiały Ci się jakieś błędy? W KTÓRYM MIEJSCU SIĘ RESTARTUJE? Pojawia się "Zapraszamy"? Jaka masz kartę dźwiękową? :?: :?: :?:Mam płyte shattla ak32a kartę dzwiękową mam ac'97 przy instalacji nie pojawiały sie zadne błędy a restruje sie przy wgrywaniu jak sie pojawia czarne tło i napis win xp jak trzy razy przejdzie niebieska kreska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 W takim razie spróbuj odłączyć cały niepotrzebny sprzęt a w BIOSie wyłącz AC97. Nie wydaje mnie się :wink: , aby zasilacz przy takiej konfiguracji miał tak olbrzymie znaczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zasllacz jwedług mnie jest do wymiany. Też takie coś mam lecz bardzo zadko, czesciej juz podczas pracy wystepuje to badziewie. Pożycz od kogoś zasilacz i spróbuj jak bedzie sie sprawował z inna zasiłką. Jak dl amnie to zasilacz ist kaput ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...