Skocz do zawartości
KnoogeR

Bios (instrukcje Tez)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem chce zainstalować nowszy BIOS do płyty głównej || ASUS P4P800 SE || może ktoś dać link z kad zassać jakis nowy bios do tej plyty jak najnowszy i poradzic jak zainstalowac go poprawnie mam na mysli uzytkownikow ktorzy maja doswiadczenie juz w aktualizacji biosu i wiedze bo ja aktualizuje pierwszy raz :oops: bardzo dziekuje za odpowiedzi i pomoc z gory :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

greg505 napisał(a):

a klikales w ten link 'jak uaktualnic bios'?

chyba nie, bo gdybys tamto przeczytal, to zobaczyl bys ze jest tam opisane krok po kroku

Przepraszam zrobilem to bez problemow ale czy tam sa najnowsze BIOSy? Czy nowszych nie ma ? I czy te BETA beda stabilne ? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KnoogeR napisał(a):

Mam taki problem chce zainstalować nowszy BIOS do płyty głównej || ASUS P4P800 SE || może ktoś dać link z kad zassać jakis nowy bios do tej plyty jak najnowszy i poradzic jak zainstalowac go poprawnie mam na mysli uzytkownikow ktorzy maja doswiadczenie juz w aktualizacji biosu i wiedze bo ja aktualizuje pierwszy raz :oops: bardzo dziekuje za odpowiedzi i pomoc z gory :wink:

Ciekawe ze ludzie jak ida kupowac takie powiedzmy buty np: nike, reeboka czy inne cholerstwoto wie ze produkuje je firma nike i reebok, i nawet poptrafi znalezc w necie strone firmy, ale jak ma plyte w komputerze np. firmy asus to juz nie wpadnie na to zeby wpisac w przegladarke nazwe asus i znalezc co jest mu potrzebne, kurna o co tu chodzi, jakies lenistwo czy tez calkowita "niepelnosprytnosc".

Edytowane przez marecki48

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi