szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dajcie jakis namiar na sklep w necie - nigdzie jej nie ma:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruper11 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 kazdy szanujacy się sklep sprowadzi ją dla Ciebie na zamówienie w kilka dni... (bo z hurtowni hehehe).. to jest wypasiona płyta one nie zalegaja w sklepie bo nikt by ich nie kupił... prawdziwe opy sobie radza po swojemu... a tak by nie zeszło ze sklepu gdy przeciętnie kupuje się tansze i masowe produkcjie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 kazdy szanujacy się sklep sprowadzi ją dla Ciebie na zamówienie w kilka dni... (bo z hurtowni hehehe).. to jest wypasiona płyta one nie zalegaja w sklepie bo nikt by ich nie kupił... prawdziwe opy sobie radza po swojemu... a tak by nie zeszło ze sklepu gdy przeciętnie kupuje się tansze i masowe produkcjie... tez tak myslalem, mieszkam w 40 tys miescie jest pare sklepow komputerowych ale wszedzie odsylaja mnie z kwitkiem, nie maja tej plyty w hurtowni, co dziwne nie ma jej tez w necie, wstyd;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item341253135_asus_maxim...ep_fv_wawa.html Czy to nie jest to samo? /EDIT: Tak właściwie to ta płyta to to samo co Asus P5E, to samo PCB, taka sama sekcja zasilania, tylko nie ma tych bajerów pod WC. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 i nie jest z edycji republic of games, nie ma paru bajerów i ma chłodzenie :) generalnie nie ma ich w hurtowniach zostały wycofane sa tylko leżaki magazynowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja bym wziął p5e chyba że kogoś interesują diody i bajery xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja bym wziął p5e chyba że kogoś interesują diody i bajery xD no tez sie teraz nad nia zastanawiam, nie widzialem jej wczesniej, dobra bedzie do O/C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Taka sama jak tam Maximus Formula bo można nawet na niej BIOSa z Formuly odpalic. Czyli są takie same :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Taka sama jak tam Maximus Formula bo można nawet na niej BIOSa z Formuly odpalic. Czyli są takie same :] zastanawiam sie jeszcze nad ta - http://www.allegro.pl/item336703521_abit_i...intel_x38_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Bierzesz pod uwagę płyty rzędu 600-800 zł a czemu nie bierzesz pod uwagę płyt DFI LT? To ta sama kategoria cenowo a płyty mają cyfrową sekcje zasilania której nie widzę na tym ASUS'ie ani Abit'cie tak więc może popatrz na asortyment DFI.Albo coś z Gigabyte DS6 itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Bierzesz pod uwagę płyty rzędu 600-800 zł a czemu nie bierzesz pod uwagę płyt DFI LT? To ta sama kategoria cenowo a płyty mają cyfrową sekcje zasilania której nie widzę na tym ASUS'ie ani Abit'cie tak więc może popatrz na asortyment DFI.Albo coś z Gigabyte DS6 itp. abit ma cyfrowa sekcje zasilania ktore dfi dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Którąś z serii LT napisałem w sumie a dokładny model sam sobie wybierz.Ja posiadam model że tak powiem średni czyli DK a LT to już wysoka półka z której nie miałem do czynienia ale pare osób na forum je ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Którąś z serii LT napisałem w sumie a dokładny model sam sobie wybierz.Ja posiadam model że tak powiem średni czyli DK a LT to już wysoka półka z której nie miałem do czynienia ale pare osób na forum je ma. ale na X38 czy P35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) To prosze plyta dfi w twoim przedziale cenowym http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__kata...48_T2R_Lga775_/ do tego cyfrowe zasilanie edit: w podobnej cenie znalazlem jeszcze to http://mcomp.com.pl/product_info.php?cPath...ducts_id=300190 Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez marecki48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...