combat Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Pisze do forumowiczow mieszkajacych w poznaniu. Kuzzyn prosil mnie bym dla niego zlozyl sprzet za ok 2200zl. W komputroniku mozna za ta cene no moze lekko ja przekracaajac zbudowac taki sprzet: - A xp 1700+ | 330zl za boxa jaki polecacie cooler jak wezme nie box. - ECS K7S5A-Pro - 256 DDR -333mhz Major - Maxtor 40GB FireBall3 | Co o tym dysku? - GF3 ti200 - FDD, CD- LG - Monitor Belinea 17' | ciekawia mnie wasze opinie o tym monitorze Jednak w Komputroniku bo tam ceny sprawdzalem jest calkiem drogo 280zl za axp1700 to duzo. Znacie gdzies jakies sklepy gdzie mozna to wszysko taniej pozbierac. Ważne by byl to sklep w Poznaniu oraz z mozliwoscia zakopow na raty. Z gory thnx za pomoc podajcie wlasne propozycje zestawow do ok2300zl z tym ze musi byc jeszcze drukareczka ale zadna wysokiej klasy. Tzn tak zeby zostalo z 400zl na obudowe i drukareczke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 sprawdź ckznak.pl oni nie plombują zestawów. zamiast cooler-a box weź titanka z miedzią w podstawie lub coolermastera silent z miedzianą podstawą. k7s5a pro :D - a cio to? nie ma nic lepszego w tej kategorii? ps. czym to się różni od k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Wentyl to tak jak mówi adas01, ale ja polacam tego cooler mastera za 45 zł (jest cichy i lepszy od titana).ECS'a też wymienić - ale niewiem na co tak żeby Cię nie obciążyć zbytnio.Bo ten ecs jest tani......Poradźcie cośdo płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 co do płyty to może by tak shuttle ak32a? ad77pro? epox 8k9a (najtańsza ver)? (wszystkie do 350zet) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ckznaku zakladaja plabe na procu i wentylu tak ze nie sprawdzisz jaka to seria ale jest tam wmiare tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Panowie plystki niezmienie bo to ma byc poprostu stabilny sprzet a nie raj ocera:) stabilny ecs jest wiem z wlasnego doswiadczenia tylko glownie mi na sklepach zalezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...