m1xer Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zapytaj czy nie zamówią Ci Goodramów Pro i wtedy bierzesz dwie sztuki do duala (2x1GB), następnie pytaj o te Corsairy a na koniec OCZ, jeśli byś miał 220zł to brałbym OCZ Reaper IMO taka kolejność ;] bede mial lekki przyrost i w sumie ~700zł wg to podałes kupiłbym: - E2160 - OCZ Reaper EPP CL3 - plyta..... opłaca sie zamiast GigaByte GA-P31 brac Abit IP35 ?? wiem ze GB tanszy ale tak czytam temat o tej plycie i widze ze po OC potrafi restartowac po nocy ustawienia do def... Chyba ze za 700zł sugerujecie kupic cos innego? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 plyta..... opłaca sie zamiast GigaByte GA-P31 brac Abit IP35 ?? Za taka kase to bralbym DFI Blood Iron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Za taka kase to bralbym DFI Blood Iron.Jakies uzasadnienie? Moze ktos jeszcze ma jakies ciekawe propozycje na mobo ~300zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja kupiłem za 200zł Gigabyte GA-P35-DS3 i jest to całkiem niezłe mobo - do bicia rekordów OC się raczej nie nadaje ale całkiem nieźle można podkręcić proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...