skorpion93 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam, wszelkimi możliwymi mi sposobami próbuje zainstalować stery do dźwiekówki SoundMaxa dla płytki Asus Maximus Formula, i nic! cały czas wyskakuje komunikat ze nie odnaleziona sterownika hdAudio, już nie mam siły trzecia nocka zarwana. Próbowałem możliwymi sposobami...instalacja kb888111 nie pomaga, tzn. niby sie instaluje ale jakoś chyba ta poprawka nie działa. proszę o pomoc bo nie daje rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITO66 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Masz włączone HDAudio w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion93 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 hd audio enabled, kurcze może to wina windowsowej poprawki, pamiętam że kiedy z jakimś kompem tak miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W menadżerze urządzen masz "PCI DEVIce" z wykszyknikiem? Jesli tak daj aktualizuj sterowniki, wybierz sam i daj aby przeszukal zawartosc plytki z plyty glownej. Sam znajdzie:) kb888111 oczywiscie zainstalowane:) no chyba ze nie masz sp2 wtedy problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...