chemixx Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam skopciły mi sie pamięci crucial ballistix i nie bardzo wiem co mam teraz z nimi zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Pamieci-RAM/2...lamacji/246991/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Pamieci-RAM/2...lamacji/246991/ Pierwsza strona działu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam skopciły mi sie pamięci crucial ballistix i nie bardzo wiem co mam teraz z nimi zrobic słuchaj a co z nimi ? czułes albo widziałes jak sie zjarały ? bo moje poszly spac na 2 tygodnie i wstały. W pelni stabilne na 1100 przy standardowym napieciu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 słuchaj a co z nimi ? czułes albo widziałes jak sie zjarały ? bo moje poszly spac na 2 tygodnie i wstały. W pelni stabilne na 1100 przy standardowym napieciu :]nie nic po nich nie widac. to sa 800 byly podkrecone na 1100 komp caly czas dzialal. . Najdziwniejsze ze stalo sie to jak przeinstalowywalem winde wywalil mi blad ze nie mozna skopiowac jakiegos pliku zresetowalem kompa i juz nie wstal. komp nie odpala na zadnej z kosci. wsadzalem je do innego kompa i tez nie dzialaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie nic po nich nie widac. to sa 800 byly podkrecone na 1100 komp caly czas dzialal. . Najdziwniejsze ze stalo sie to jak przeinstalowywalem winde wywalil mi blad ze nie mozna skopiowac jakiegos pliku zresetowalem kompa i juz nie wstal. komp nie odpala na zadnej z kosci. wsadzalem je do innego kompa i tez nie dzialaja.prawdopodobnie nei wstają już na def napięciu. Pozostaje ci odpalić kompa na 1 kości albo jakiejś innej , ustawić 2.2-2.3 i wtedy wsadzić crucki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 prawdopodobnie nei wstają już na def napięciu. Pozostaje ci odpalić kompa na 1 kości albo jakiejś innej , ustawić 2.2-2.3 i wtedy wsadzić crucki... dokładnie tak jak mówi tomcat. albo pozostaw je na jakis czas. Dostały za duzo napięcia a płyta zapamiętała ich dotychczasowe napiecia. Zostaw pamiatki na jakis czas albo zrob rebootbiosu. Beda wtedy delefatuowe wartosci dla wszystkiego. Pamieci wtedy prawdopodobnie beda działac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 dokładnie tak jak mówi tomcat. albo pozostaw je na jakis czas. Dostały za duzo napięcia a płyta zapamiętała ich dotychczasowe napiecia. Zostaw pamiatki na jakis czas albo zrob rebootbiosu. Beda wtedy delefatuowe wartosci dla wszystkiego. Pamieci wtedy prawdopodobnie beda działac.reboot biosu juz robilem na p5e wyjmowalem baterie i resetowalem zworka. niestety nie pomoglo wczoraj testowalem kompa na good ram 1gb i odpalil a dzisiaj wsadzilem goodram PC4200 533 i komp niewstaje ciekawe dlaczego. zastanawiam sie dlaczego moje kosci umarly obydwie na raz jest to dosc dziwne. mam nadzieje ze nic innego nie padlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...