Skocz do zawartości
KrOOliK89

Strona Cwat

Rekomendowane odpowiedzi

to samo na ff2, na ie7 podskakują sobie ino ikonki :) oraz czcionka 2x większa...

Ogólnie jakoś tak wszystko wrzucone w jeden garnek na tej stronie, niby podział na kolumny jest, ale jakiś taki..

Czemu tekst po lewej stronie jest wrzucony w tag h3? czyzby to był <h>eder? Jak dla mnie jest to <p>aragraf.

Czemu elementy mają dodane style inline, skoro masz zlinkowany css?

Obrazki bardo złej jakości, przylegające do lewej... lepiej do dać na środku w ładnej ramce z podpisem i będzie gites :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to ja napiszę listę todo:

• Ujednolicenie styli. Bo tak naprawdę to sam nie wiedziałem jak strona będzie dokładnie wyglądać, do samego końca. Teraz jak jest już cała treść, można to spokojnie dobrze zrobić.
  • Wyśrodkować obrazki. (Jakość jest niezależna ode mnie :/)
  • Co do układu na stronie głównej. Jeśli by to zależało ode mnie to "Architektura systemu..." była by na samy dole. Logowanie bym wywalił i zostawił tylko na podstronie.
  • Poprawić menu, żeby tak nie latało.

Czemu elementy mają dodane style inline, skoro masz zlinkowany css?

To jest moja pierwsza stronka oparta na php. I jakoś wolałem tak, niż ładować wszystko do css'a. Teraz wiem, że to był błąd, wszystko się poprawi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn ja wiem ze tak jest łatwiej i mi też się nie chce, ale zmuszam się do tego żeby napisać class="bla" i dopisac to samo w cssie :). nakład pracy minimalnie większy a zwróci Ci się to jak będziesz dopieszczał stronę, bo wtedy korzystając np z plugina firebug do firefoxa możesz zmieniać sobie styl w locie i patrzeć jak sie zmienia strona... Ze stylami inline to raczej nie przejdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi