KrOOliK89 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Zostałem poproszony o zrobienie stronki. http://www.cwat.pl Niektóre rzeczy bym inaczej rozmieścił, ale miałem zrobić tak, a nie inaczej. Strona nie jest w 100% skończona. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 W menu po najechaniu na flage PL/ENG ulegaja one powiekszeniu, wszystko ok ale w wyniku tego trzesie sie cala strona, co nie powinno miec miejsca. Opera 9.27. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) to samo na ff2, na ie7 podskakują sobie ino ikonki :) oraz czcionka 2x większa... Ogólnie jakoś tak wszystko wrzucone w jeden garnek na tej stronie, niby podział na kolumny jest, ale jakiś taki.. Czemu tekst po lewej stronie jest wrzucony w tag h3? czyzby to był <h>eder? Jak dla mnie jest to <p>aragraf. Czemu elementy mają dodane style inline, skoro masz zlinkowany css? Obrazki bardo złej jakości, przylegające do lewej... lepiej do dać na środku w ładnej ramce z podpisem i będzie gites :) Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dobra to ja napiszę listę todo: Ujednolicenie styli. Bo tak naprawdę to sam nie wiedziałem jak strona będzie dokładnie wyglądać, do samego końca. Teraz jak jest już cała treść, można to spokojnie dobrze zrobić. Wyśrodkować obrazki. (Jakość jest niezależna ode mnie :/) Co do układu na stronie głównej. Jeśli by to zależało ode mnie to "Architektura systemu..." była by na samy dole. Logowanie bym wywalił i zostawił tylko na podstronie. Poprawić menu, żeby tak nie latało. Czemu elementy mają dodane style inline, skoro masz zlinkowany css?To jest moja pierwsza stronka oparta na php. I jakoś wolałem tak, niż ładować wszystko do css'a. Teraz wiem, że to był błąd, wszystko się poprawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 tzn ja wiem ze tak jest łatwiej i mi też się nie chce, ale zmuszam się do tego żeby napisać class="bla" i dopisac to samo w cssie :). nakład pracy minimalnie większy a zwróci Ci się to jak będziesz dopieszczał stronę, bo wtedy korzystając np z plugina firebug do firefoxa możesz zmieniać sobie styl w locie i patrzeć jak sie zmienia strona... Ze stylami inline to raczej nie przejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...