barteksch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam jestem nowicjiuszem na tym forum wiec... A co do problemu to jest nastepujacy podczas instalacji visty(znaczy początek) pojawia mi sie owy komunikat....brak wymaganego sterownika urzadzenia stachi dyskow cd/dvd. Jesli masz dyskietke, dysk cd, dvd lub dysk flash usb ze sterownikiem, wloz go teraz. Zaznaczam ze mam dwa dyski jeden ata drugi sata i bawiłem sie juz w biosie i nic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie ma tu wróżek. Jaką masz płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łata Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ustaw tryb Ide w bios. Z tego co pamiętam, po instalacji Visty nie ma problemu z przestawianiem trybu Ide na Ahci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Co do płyty mam gigabyta k8ns ultra-939 oraz dvd pod serial ata a co do trybu ide nie mam takiej opcji tak przynajmniej mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zrób sobie dyskietkę/CD ze sterami http://www.siliconimage.com/docs/3x12-x86-1.3.68.2-logo.zip Źródło ;) http://www.siliconimage.com/support/suppor...mp;osid=10& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ja miałem problem z instalką visty bo brakowało sterów od kontrolera usb, a jak przeglądasz żeby wskazać gdzie leżą stery to widzisz swoje dyski. jeśli tak to pewnie masz to co jak spróbuj wyłączyć na czas instalacji KONTROLER USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksch Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jeden dysk widze ata bo serial ata i dvd pod kontroler jest podłaczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dodałeś w/w przeze mnie sterowniki podczas instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksch Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 TAKKKKK JEST OK NAPRAWDE JESTEM WDZIECZNY BARDZO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...