andam Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Wczoraj przeinstalowałem system i zaczęły się problemy. Po zainstalowaniu najnowszych sterów do karty graficznej (jak w temcie) system ładuje się normalnie ale kilka sekund po pokazaniu pulpitu wyłącza się monitor z komunikatem "NO SIGNAL"... System z kolei działa w tle normalnie. Karta ta przez ostatni miesiąc działała całkiem dobrze na jakichś starszych sterach i nie było z tym problemu. Zasilacz raczej daje radę bo to Corsair CMPSU-520HXEU. Mój konfig: MoBo: Asus A8N-E na s. 939 (stara ale dotąd nie narzekałem) Procek: AMD Athlon 64 X2 4400+ Pamięci: Kingston HyperX DDR 2x 1GB PC-400 CL2 Zasilacz: Corsair CMPSU-520HXEU 520W Monitor: Fujitsu Siemens P19-2. Grafa: GeForce 8800 GTS Gigabyte 512MB TV & 2x DVI (PCI-E) System: Windows Vista x64 Na razie ZERO kręcenia. Dopiero co postawiłem na nowo system... Po odinstalowaniu sterownika jadę na sterowniku "standardowej karty graficznej VGA" i działa normalnie. Po zainstalowaniu sterownika od nvidia - NO SIGNAL :( Ktoś ma może jakiś pomysł?? Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez andam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sprobuj pobawic sie konfiguracja wielu monitorow :) Ja mialem bardzo podobnie - okazalo sie ze sterownik "uparl sie" zeby telewizor byl monitorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andam Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Po jakichś trzydziestu próbach różnorakich przeinstalowań komp zaczął poprawnie działać :D W sumie nie wiem o co chodziło :blink: Ważne , że działa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...