maciek_p Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jak myślicie na ile podkręcę tego Bartona bez Vmod i z nim przy 8RDA+ lub Asus A7n8x Deluxe (zastanawiam się, która jest lepsza), i proszę o opinię na temat także tych płyt. A propos chłodzenia to chyba WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 To jest chyba najlepsze źródło wiedzy na ten temat. http://www.vr-zone.com/guides/AMD/Barton/ Wątpię, żeby uczestnicy tego forum mieli szczególne doświadczenia z Bartonami. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Mam Bartona 2500+ na Asusie A7N8X Deluxe. Po podkręceniu (na razie tylko mnożnikiem) go do 2800+ (czyli do 2,08GHz) temperatura podniosła się tylko o 4*C (teraz jest ok. 45*C w idle i ok. 49-51*C przy większym obciążeniu). Dużo możliwości jeszcze przede mną ;) Przede wszystkim podniesienie FSB. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Na tak zadane pytanie mozna odpowiedziec : 2-2.8ghz :) Bo wc moze byc takie i siakie ,bo epox da ci wiekszy vcore niz asus bo... itp,itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Kto mi powie od jakiego Athlona FSB wynosi 166?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Kto mi powie od jakiego Athlona FSB wynosi 166??chyba od 2600+ (nie jestem pewien ale tak mi sie zdaje że też antek 2400+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 były 2400+ na fsb166 w PRONOX'IE - 6 zeta netto droższe od normalnych , ale szybko poszły i już ich chyba nie będzie generalnie od 2600+ chodzą na 166 , są na jądrze Thoroughbred (B0) i także 2600+ na fsb 133 się zdarzały - info od gostka z Action Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...