destroy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mam obudowę CM Elite 331. w zestawie dostałem wentylator jeden na tył 120x120, nie przeszkadza mi jego głośność. Tylko tak na przód mam zamiar kupić Acutake 120x120 i z boku mam miejsce po odkręceniu tuby na 80x80. Ustawiłbym go na wylotowego co myślicie ? Czy ten na bok będzie przydatny / czy nie opłacalny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wystarczy przewiew tył > przód. Tan wentylek na boku by tylko przeszkadzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 To może zamontować ponownie tą tubę w to miejsce ? Chociaż moim zdaniem będzie przeszkadzać. Kupie jednego Acutake na przód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam taką samą obudowę i 2 wentyle CM 120 mm przód/tył a tubę odkręciłem, nie masz po co jej przykręcać spowrotem, przy 2 wentylach będzie tylko burzyć obieg powietrza tak jak napisał YogiCK. Ewentualnie co możesz zrobić to przed montażem wentyla z przodu zdjąć siateczkę maskującą z przedniego panelu w tym miejscu, żeby wentyl miał skąd powietrze brać :). Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez czapla_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...