Janek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jak dokonać zmiany biosu tej karty i gdzie go znaleść ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ale na jaki chcesz zmienic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Nie wiem za dużo na temat zmiany biosu w kartach graficznych.Chciałbym coś pokombinować może bedzie się chcała lepiej się kręcić, albo poprawi się jej wydajność.Jakiekolwiek wiadomości na ten temat bardzo mnie interesują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 No mozna zmienic bios na wersje 4400 lub 4600. W przypadku tej pierwszej nic sie nie zmieni tylko taktowania, ktore i tak mozesz sobie podniesc w 2 sekundy. W przypadku tej drugiej to nie wiadomo czy wstanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A gdzie znaleść takie biosy,bo na stronie prolinka nie mogłem nic odszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Z wlasnych doswiadczen z GF2Pro, Gf3Ti200 i obecnym GF4Ti4200 moge powiedziec, ze wydajnosci nie zwiekszysz zmieniajac bios (chyba ze zwiekszysz w nim taktowanie "na trwale"). Roznic nie zauwazylem zadnych po zmianach biosow w tych kartach - pokazywana byla tylko inna wersja biosu podczas bootup screen'a... Kiedys wszystko do zabawy z biosami kart graficznych bylo na www.x-bios.3dgames.ru ale stronka zniknela i nie wiem czy jest gdzies przeniesiona, czy zniknela w ogole. Jesli ktos wie co sie z nia dzieje, niech od razu da znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 wlasnie zauwazylem, ze stronke wcielo gdzies. Program Nvidia Bios Editor mozna chyba sciagnac z nvidia.pl lub guru3d.com Wgrywac nowy bios nie ma sensu, jesli juz mozna w biosie podniesc taktowania karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...