Jackassek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jak wygląda montaz bloku na 9800gx2??? moze pytanie zabrzmi głupio ale czy thrzeba dawac pod blok paste?? a jezeli tak to jak to zrobic zeby nie upier.....calej karty wsuwając blok miedzy 2pcb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Instrukcji montażu bloku , powinno coś takiego być :) Tak musisz dać paste na blok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Przecież, żeby zalożyć blok wodny to te karty trzeba rozkręcić. Chyba, że ja o czymś nie wiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jak wygląda montaz bloku na 9800gx2??? moze pytanie zabrzmi głupio ale czy thrzeba dawac pod blok paste?? a jezeli tak to jak to zrobic zeby nie upier.....calej karty wsuwając blok miedzy 2pcb?? Tutaj masz jak dokładnie montuje się HydroCopper EVGA na karty EVGA 9800 GX2. Jako, że budowa wszystkich 9800 GX2 (nieważne jaki producent) jest taka sama to nie powinno być problemu. http://www.evga.com/Support/manuals/200-CU-HC18-B1.pdf Powodzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Tia... a >>Tutaj<< instrukcje ze strony EK. Google nie boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja znalazłem jeszcze coś lepszego :) Może i nie EK ale różnic wielkich w montażu nie ma... Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...