filip Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 WITAM WSZYSTKICH, CENY PAMIECI SIE ZMIENIAJA, MAM 64 + 256 SDRAM. NO NAMEI WIDZE ZE ZA NIE WIELKA DOPLATA MOGE TO WYMIENIC. A PLAN JEST TAKI. KUPNO ANTKA 1,7 DO TEGO PAMIEC 256 DDR (JAKA WYBRAC? 266? CZY MOZE 333?) I NAJWAZNIEJSZY PROBLEM TO WYBOR PLYTY. MOGE NA NIA WYWALIC 250 DO 350 PLN. CO RADZICIE. OCZYWISCIE CHCIALNBYM MODEL O DUZYM WSKAZNIKU ECONO. PORADZCIE COS :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 za 330 to DFI AD77,pamieci 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ABIT KD7-E, ktorego posiadam. kosz ponizej 400zl. do krecenia nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Abit KD7-E kosztuje 380pln nie ma dzwieku i lanu a o kreceniu filip nie pisze ,tylko o econo P.S. Jak bym mial kase to sam bym bral kd7-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jeżeli econo i w miarę do kręcenia to polecałbym MSI KT3V za ok 310 lub jeśli wolisz na kt400 - to KT4V - za 360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 kupuje antka 1,7 i nie chce krecic? cos mi sie wydaje, ze jednak chce. filip jak to jest z toba, bedziesz krecil czy nie? w koncu to forum "tweak";) a pamieci to oczywiscie 333, nie warto oszczedzac 10zl na 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Przykro mi panowie ale nie zgodze sie z zadnym z was ;), na allegro widzialem EpoX'a 8K9A za 369zł. Spoko plytka na kt400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Przykro mi panowie ale nie zgodze sie z zadnym z was ;), na allegro widzialem EpoX'a 8K9A za 369zł. Spoko plytka na kt400.allegro to nie sklep,nie ma gwarancji i faktury a jak ktos nie pisze ze moze byc uzywana mobo to znaczy ze nowe chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Przykro mi panowie ale nie zgodze sie z zadnym z was ;), na allegro widzialem EpoX'a 8K9A za 369zł. Spoko plytka na kt400.allegro to nie sklep,nie ma gwarancji i faktury a jak ktos nie pisze ze moze byc uzywana mobo to znaczy ze nowe chce http://allegro.pl/show_item.php?item=11616630 I co ty na to? ;). Masz gwarancje, do tego gosc ma status super sprzedawcy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 nadal nie widze faktury wat :-D plyta niezla ,ale ja mam uraz do allegro po doswiadczeniach kumpla no i jeszcze realizacja tej gwarancji nie wiadomo gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Polecam Gigabyte VA+ ma 6 kanalowy sound Agp x8 Duall bios i kt 400 o ile sie nie myle, jedyne czego nie ma to lan i regulacji mnoznika, bo taktowanie zegara oczywiscie ma, Kolejna plyta jaką polecam jest taki Soltek SL75 costam o ile sie nie myle , zaejbista żółta płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 nadal nie widze faktury wat :-D plyta niezla ,ale ja mam uraz do allegro po doswiadczeniach kumpla no i jeszcze realizacja tej gwarancji nie wiadomo gdzie W wiekszosci sklepow ta plytka schodzi od 340 do 380 zyla. A jak bys chcial zamawiac przez internet to jest tu http://www.tryton.com.pl/ ( nie mowie ze polecam bo nie mam zdania ) i z reszta nie tylko tu ale nie chce mi sie szukac :) Mysle ze ten EPOX 8K9A to bedzie dobry wybor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Mam plyte jak w podpisie i jestem z niej zadowolony. Kosztuje okolo 250 zeta. Wiem ze nie jest to jakis super wypas, ale do pracy sie nadaje. A i co nieco overclockingu mozna na niej poprobowac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Sorki za drobne niedopatrzenie pelna nazwa plytki to: Shuttle ak 32A. Plyta jest na ukladzie kt 266A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...