Skocz do zawartości
TanneR

Podkręcanie Durona - lipa???

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem wcześniej opisywanego moda mojej płyty głównej Asusa A7V133

i puściłem na mojego Durona 850 na 2,33V . I co ?? I lipa wcześniej odpalał się na 1150 (napięcie 1,85V), a teraz 2,33V i nie chce odpalić się na 1200. O co chodzi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia

mostki są idealnie w porządku a podkręcam oczywiście mnożnikem.....

Kurde ale mnie to wk***** :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia

Heh, looknij najpierw lepiej jaka masz temp przy tym napieciu, na pewno nie bedzie to z lekka za duzo, przy takim napieciu nie obejdziesz sie bez wc , a napewno nie przy durniu. Podaj jaka masz temp przy tym napieciu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D :D :lol: :lol: .Tu mnie rozbawiłeś.Mówisz że podkręcasz mnożnikiem.To co myślisz że on ci na mnożniku 12 pójdzie???

Chyba o czymś sobie tam marzysz.Wrzuć mnożnik powiedzmy 10 i jedź w górę magistralą.To chyba oczywiste że ci nie pójdzie na jakimś tam wymarzonym przez ciebie mnożniku.Do pewnego momentu morzesz jechać w górę ale wyżej SIĘ NIE DA!!!,pozostaje tylko kręcenia magistralą, a na tym napięciu to on ci nie pociągnie dużo.Daje mu góra miesiąc chyba że jużna wodzie jedziesz. Ale i tak by jakiś peltek się przydał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...