TanneR Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zrobiłem wcześniej opisywanego moda mojej płyty głównej Asusa A7V133 i puściłem na mojego Durona 850 na 2,33V . I co ?? I lipa wcześniej odpalał się na 1150 (napięcie 1,85V), a teraz 2,33V i nie chce odpalić się na 1200. O co chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 poprostu AMD........ale tak na serio to nie wiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zadbales o odpowiednie chlodzenie? przy 2.33v zrobiles z niego maly piecyk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zadbales o odpowiednie chlodzenie? przy 2.33v zrobiles z niego maly piecyk :D Mały to chyba mało powiedziane. Przy tym napięciu to chyba WC by się przydało + Peltki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 No chyba raczej WC i peltki...hyhy Bez tego ani roosz jou! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 freon od razu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Niektore serie, nawet chlodzone wc, czy peltem, kreca sie tylko do ilus tam mhz, a potem ni ciach!a (moze masz po prostu pecha) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 "]Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia mostki są idealnie w porządku a podkręcam oczywiście mnożnikem..... Kurde ale mnie to wk***** :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 sprubuj pobawić się fsb ,miałem kiedyś przypadek że d 650 działał na 900 (9x100) i ani nie myślał o 9.5x100 ,troche pokombinowałem i działał na 6.7 x 147 (ok 956) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 oczywiście nie 6.7x147 tylko 6.5x147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 "]Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia mostki są idealnie w porządku a podkręcam oczywiście mnożnikem..... Kurde ale mnie to wk***** :evil: Heh, looknij najpierw lepiej jaka masz temp przy tym napieciu, na pewno nie bedzie to z lekka za duzo, przy takim napieciu nie obejdziesz sie bez wc , a napewno nie przy durniu. Podaj jaka masz temp przy tym napieciu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 "]Wydaje mi sie ze trochu przesadziles z voltarzem ,co za duzo to niezdrowo ;-D ,jesli masz tylko powietrze to mozesz mu srodku ladnie wypalac :-] ,pytanie numer 2 ,krecisz mnoznikiem czy fsb? bo moze byc problem z wysokim fsb ,z pamiatkami a nie z prockiem, a jesli mnoznikiem to 3x sprawdz mostki ;-] , moj D600 na 1,85 odpali 1200 ale zobacze to jakies 3 sekundy :-] ,ale mostki robilem ze 20 razy.Powodzenia mostki są idealnie w porządku a podkręcam oczywiście mnożnikem..... Kurde ale mnie to wk***** :evil: :D :D :D :lol: :lol: .Tu mnie rozbawiłeś.Mówisz że podkręcasz mnożnikiem.To co myślisz że on ci na mnożniku 12 pójdzie??? Chyba o czymś sobie tam marzysz.Wrzuć mnożnik powiedzmy 10 i jedź w górę magistralą.To chyba oczywiste że ci nie pójdzie na jakimś tam wymarzonym przez ciebie mnożniku.Do pewnego momentu morzesz jechać w górę ale wyżej SIĘ NIE DA!!!,pozostaje tylko kręcenia magistralą, a na tym napięciu to on ci nie pociągnie dużo.Daje mu góra miesiąc chyba że jużna wodzie jedziesz. Ale i tak by jakiś peltek się przydał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...