zwisu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Chce kupic amplituner. Malo sie znam na tym wszystkim. Chce podłączyc do tego dvd i projektor i komputer. http://allegro.pl/show_item.php?item=34396...Fa%3E%3C%2Fi%3E co o tym myslicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Jest to ampli w odpowiedniej do możliwości cenie. Dopłacisz do modelu 461 - dostaniesz korekcję akustyki pomieszczenia ... dobra rzecz ... wyrówna pasmo kolumn. Dopłacisz do 661 - dostaniesz korekcję akustyki pomieszczenia, BI-AMP i lepsze przetworniki+ lepszy tor audio niż w modelach 361/461 . Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Kyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Jest to ampli w odpowiedniej do możliwości cenie. Dopłacisz do modelu 461 - dostaniesz korekcję akustyki pomieszczenia ... dobra rzecz ... wyrówna pasmo kolumn. Dopłacisz do 661 - dostaniesz korekcję akustyki pomieszczenia, BI-AMP i lepsze przetworniki+ lepszy tor audio niż w modelach 361/461 . 300zł to dużo dla mnie :/ jeszcze musze kupic glosniki. Mysle nad takimi : http://allegro.pl/item343580783_vk_6000_vo...t_5_kolumn.html Mogę maksymalnie 500 na głośniki. Co polecacie ? Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez zwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 300zł to dużo dla mnie :/ jeszcze musze kupic glosniki. Mysle nad takimi : http://allegro.pl/item343580783_vk_6000_vo...t_5_kolumn.html Mogę maksymalnie 500 na głośniki. Co polecacie ? JA polecam zdobyć doświadczenie. Posłuchaj jak coś takiego gra (ampli 5.1+5kolumn za 1000PLN), a następnie idź do kolegi z dobrze dobranym wzmakiem stereo + dwoma kolumnami w zbliżonej cenie (~1000PLN). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie mam nikogo takiego niestety. Co myślisz o tych głośnikach ? Nie oczekuje nie wiadomo czego. Nie chce bynajmniej pierdzenia i brzęczenia. A nie wiem czy takie głośniki i ten ampli są do tego zdolne. Z czasem kupie też jakiś aktywny woof yamahy albo czegoś. Ale to z czasem. Od sprzętu będę oczekiwał przede wszystkim wszechstronności. DVD, mp3 z komputera jakaś impreza. Wcześniej miałem jakieś stereo philipsa i grało średnio. Była to mini wieża. Dlatego kupiłem ampli Harman Kardon AVR10. Ale oddaje go bo był spieprzony i dokładam do tej Yamahy. Bo nic nowego z gwarą chyba lepszego nie kupie. Jako ze jestem zielony w tym, to doradźcie mi coś konkretnego w tym przedziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie mam nikogo takiego niestety. Co myślisz o tych głośnikach ? Nie oczekuje nie wiadomo czego. Nie chce bynajmniej pierdzenia i brzęczenia. A nie wiem czy takie głośniki i ten ampli są do tego zdolne. Z czasem kupie też jakiś aktywny woof yamahy albo czegoś. Ale to z czasem. Od sprzętu będę oczekiwał przede wszystkim wszechstronności. DVD, mp3 z komputera jakaś impreza. Wcześniej miałem jakieś stereo philipsa i grało średnio. Była to mini wieża. Dlatego kupiłem ampli Harman Kardon AVR10. Ale oddaje go bo był spieprzony i dokładam do tej Yamahy. Bo nic nowego z gwarą chyba lepszego nie kupie. Jako ze jestem zielony w tym, to doradźcie mi coś konkretnego w tym przedziale.Ja jakoś bałbym się kupować np. 5 kolumn za 400 PLN Jest jakimś rozwiązaniem kupno samych frontów i uzupełnienie reszty w przyszłości. Trudno mi doradzić bo nie wiem jakie masz wymagania. Ja kiedyś miałem najniższą Yamahę serii 350 i do tego dwie nie najgorsze kolumny (podstawkowe ... Bellwood Excellance 10 - 500 PLN kosztowały ... przesadzona cena bo za rewelacyjne nie były) ... źle wspominam to połączenie. Bez suba o imprezach zapomnij bo ta najniższa Yamaha jest najzwyczajniej słaba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Masz przyklejony temat o Audio! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...