slg Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Tak wiec zdecydowalem sie na to mobo,bo imho to obesnie najlepsza plyta na nforce2.Ale niestety w naszym pieknycm kraju nigdzie jej nie maja.obdzwonilem juz sporo firm , wszedzie standardowa odpowiedz"czekamy na dostawe".Czy ktos wie gdzie w polsce mozna kupic nf7 ver 1.2 ?,bo ja chetnie kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25301 EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25301 EOT Myslisz ze jakbym znalazl w tym temacie do ktorego odslylasz interesujaca mnie informacje to zamieszczalbym nowy temat?. przeczytalem tamten wątek juz kilka razy i jest nie na temat w wiekszosci postow,a tak btw to w siriusie tez dostalem odpowiedz"czekamy na dostawe".Wiec ponawiam pytanie,gdzie w polsce mozna dostac nf7 ver 1.2 bo z tamtego tematu nic nie wynika Popixs moze juz niedlugo bedziesz moderatorem,narazie jednak nim nie jestes wiec nie badz nadgorliwy i pozwol ze moderator zamknie moj temat jesli bedize uwazal to za stosowne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ciocia krysia ma na sprzeadz - jego gg to 3951892 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Hehe, w sredniowieczu to sie nazywalo krucjata ;)) tym razem za plyta ;) podzwon do dytrybutorow sprzetu, action, itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercio_W Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 poprobuj na www.wgk.waw.pl, chwile temu jeszcze byly. ja zalapalem sie w siriusie ale tez 3 tygodnie czekania :roll: . problem jerst ogolnopolski niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A ja bym poczekał bo juz niedlugo bedzie revision 2.0 I TO BEDZIE DOPIERO PLYTA HEHE :D. info www.benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A ja bym poczekał bo juz niedlugo bedzie revision 2.0 I TO BEDZIE DOPIERO PLYTA HEHE :D. info www.benchmark.pl e tam :) , w przypadku nf7 ver 1.2 nie ma co czekac na wersje D chipsetu bo ta co jest juz i tak dziala swietnie na fsb powyzej 205,slyszalem ze nawet 255 ludzie wyciskaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A ja bym poczekał bo juz niedlugo bedzie revision 2.0 I TO BEDZIE DOPIERO PLYTA HEHE :D. info www.benchmark.pl e tam :) , w przypadku nf7 ver 1.2 nie ma co czekac na wersje D chipsetu bo ta co jest juz i tak dziala swietnie na fsb powyzej 205,slyszalem ze nawet 255 ludzie wyciskaja. No a co powiesz o zmianie rev 1.0 na 1.1 i 1.2 co dodali? ano Vcore wiekszy dziurki tam i uwdzie i inne duperele. A teraz moga dac wiekszy Vdd na chipset tak powiedzmy 2.0V jak epox ma i wtedy hula dusza piekla ni ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no zgadza sie,zawsze wszystko bedzie ulepszane , jakby tak chciec czekac na kolejne revy plyt itp to by sie nigdy moba nie kupilo :).Podsumowujac uwazam ze nf7 ver 1.2 ktore jest w cenie 510-530zl jest tak dobra plyta ze trzeba ja kupowac jak sie ma zamiar wymieniac plyte.ja wlasnie taki zamiar mam,mam juz nawet pieniadze.moj epox 8kha+ juz lekko ssie delikatnie mowiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ale znowu temat schodzi tak jak poprzedni nie ta droge,pytanie dalej brzmi : w ktorym sklepie w polsce sa dostepne plytki nf7 ver 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Witam Dzisiaj dzwoniłem w PC Project w Krakowie. Mają rev. 1.2 Ich strona: www.pcprojekt.pl Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 chodzi o ta plyte - Abit NF7 NForce2 USB 2.0 Soft Menu 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 chodzi o ta plyte - Abit NF7 NForce2 USB 2.0 Soft Menu 3 ? Nie- Abit NF7 MCP-T IEEE1394 AGP 8X :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 chodzi o ta plyte - Abit NF7 NForce2 USB 2.0 Soft Menu 3 ? Nie- Abit NF7 MCP-T IEEE1394 AGP 8X :wink: :lol: Czyli jest wersja nf7 bez s z mostkiem mcp-t ??,ja juz sie pogubilem,raz pisza ze jest raz ze nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25301 EOT Myslisz ze jakbym znalazl w tym temacie do ktorego odslylasz interesujaca mnie informacje to zamieszczalbym nowy temat?. przeczytalem tamten wątek juz kilka razy i jest nie na temat w wiekszosci postow,a tak btw to w siriusie tez dostalem odpowiedz"czekamy na dostawe".Wiec ponawiam pytanie,gdzie w polsce mozna dostac nf7 ver 1.2 bo z tamtego tematu nic nie wynika Popixs moze juz niedlugo bedziesz moderatorem,narazie jednak nim nie jestes wiec nie badz nadgorliwy i pozwol ze moderator zamknie moj temat jesli bedize uwazal to za stosowne Ciekawe, niepowiem, ciekawe... Było tam napisane gdzie, nawet sam pisałem :evil: SIRIUS.PL :arrow: tam ja kupiłem NF7-S rev 1.2 :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ziober dzwonilem wczoraj i nie maja,przeciez napisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...